Nature’s Way Acetyl L-Carnitine 500 мг 60 капсули156631
Nature’s Way Acetyl L-Carnitine 500 мг 60 капсули
60.00 лв
product header
Nature’s Way Acetyl L-Carnitine 500 мг 60 капсули15663

Почти всеки е чувал за Л-карнитин. Ацетил Л-карнитин е модифицирана форма на тази неесенциална аминокиселина. Aцетил Л-карнитин  увеличава  количеството Л-карнитин, което  може да се абсорбира от организма. Л-карнитин има потенциал да компенсира метаболитни нарушения, свързани с възрастта, да предпазва от някои заболявания  и да подобрява физическата активност. Л-карнитинът участва в транспорта на мастните киселини в митохондриите за производство на енергия. Нормално, тялото синтезира достатъчно количество Л-карнитин и неговия дефицит е рядкост. Но при някои условия недостиг може да се получи. Спортистите и хората които искат да редуцират теглото си, могат да се възползват от допълнителния прием на Л-карнитин. Acetyl L-Carnitine (Aцетил Л-Карнитин) на Nature’s Way е продукт с високо качество, с който можете да си набавите необходимото количество Л-карнитин. Формулата осигурява лесно усвоимата форма на тази аминокиселина-Ацетил Л-карнитин!

Действие на продукта:

  • Подпомага горенето на излишните мазнини
  • Засилва метаболизма
  • Оказва положително въздействие върху нервната система
  • Повишава притока на енергия
  • Подпомага възстановяването
  • Оказва антиоксидантна защита
  • Подобрява състоянието на сърдечно-съдовата система

Повечето спортисти и бодибилдъри са наясно с ефективността на Л-карнитин, за подпомагане на мускулния растеж и осигуряване на ценна енергия. Въпреки това, малцина осъзнават, че Aцетил Л-карнитин  е още по-ефективна форма на аминокиселината. Aцетил Л-карнитин е от полза за атлетите, защото подпомага метаболизма, изгаря мазнините и увеличава нивата на енергия. Това Ви дава възможност да тренирате по-дълго, съдействаме за увеличаване на силата и насърчава  растежа на мускулите. Освен това, Aцетил Л-карнитин има и други ползи за здравето.

Aцетил Л-карнитин  е в състояние да преминава кръвно-мозъчната бариера, което означава, че може да навлезе в мозъка. Тъй като аминокиселината е мощен антиоксидант, тя може да помогне за ремонта на повредени мозъчни клетки и да предпази от тяхното повторно повреждане. Ацетил Л-карнитин не само подпомага умствената дейност, но също така подобрява състоянието на сърдечно-съдовата система и предпазва от някои болести. Ацетил Л-карнитин може да Ви помогне да се възстановявате по-бързо след натоварване, не само физическо, но и психическо.

Може би най-известната и ценена функция на Л-карнитин, е способността му да съдейства за намаляване на телесното тегло. Ацетил Л-карнитин помага при метаболизирането на храната, а също така транспортира мазнините до митохондриите. Всичко това подобрява енергийните нива в тялото. Ето защо, ако приемате редовно Acetyl L-Carnitine (Aцетил Л-Карнитин), особено когато тренирате, можете да си осигурите не само ефективно отслабване и бързо възстановяване, но и редица други ползи за здравето.

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула 2-4 пъти дневно.

Код: 15663

Разфасовка: 60 капсули

Съставки: В 1 капс.: Дн. доза:
Ацетил-Л-Карнитин (HCL) 500 mg 2000 mg
Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 60
Съставки
Ацетил Л-карнитин 500 mg
5 Nature’s Way Acetyl L-Carnitine 500 мг 60 капсули
Гаранция няма човек който да не отслабне от това. Аз свалих 3 кг за една опаковка прием, съчетано с кардио 3 пъти седмично.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature’s Way Acetyl L-Carnitine 500 мг 60 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 15663
  • Наличност: В наличност
60.00 лв
Бърза поръчка