Nature's Way 5-HTP 50 мг 30 таблетки452401
Nature's Way 5-HTP 50 мг 30 таблетки
28.49 лв
product header
Nature's Way 5-HTP 50 мг 30 таблетки45240

Искате ли да подобрите настроението си и да победите безсънието? Търсите ли нещо, с което да намалите стреса и напрежението и отново да сте в чудесно настроение? Ако отговора е “Да“, значи имате нужда от 5-HTP (5-Хидрокситриптофан) на Nature's Way! Това е продукт, който ще Ви помогне да се справите с всички последствия от напрегнатия живот, а също така ще Ви съдейства да отслабнете, като намали желанието Ви за сладки храни. Формулата на 5-Хидрокситриптофан се базира на действието на аминокиселината  5-хидрокситриптофан, която  е пряк предшественик на серотонина. Активното вещество е извлечено от семена на Griffonia simplicifolia-растението, което е източник на 5-хидрокситриптофан. Продуктът е обогатен с витамин В6, който допълнително се грижи за нормалното състояние на нервната система, както и с витамин С-мощен антиоксидант.

Действие на продукта:

  • Повишава настроението, като намалява стреса и тревожността
  • Подобрява качеството на съня
  • Облекчава симптомите на депресия
  • Намалява апетита и желанието за сладко
  • Предпазва от мигренно главоболие
  • Намалява риска от сърдечно – съдови заболявания


Както вече казахме, приемайки този суплемент, Вие получавате аминокиселината 5-хидрокситриптофан. В мозъка, тази аминокиселина се превръща в серотонин-познат Ви като “хормона на щастието“.Серотонинът е важен невротрансмитер, който е от ключово значение за  регулирането на апетита, настроението и производството на мелатонин. Наличието на серотонин във вашето тяло, спомага за  балансирането на  емоционалното Ви  състояние. Това отчасти се  постига чрез намаляване на дейността на някои възбудни хормони, включително допамин и норадреналин.

Серотонинът  по естествен начин  регулиране на приема на храна, тъй като предизвиква чувство та ситост. Освен това, тъй като прекурсор на мелатонина,  участва в регулирането на съня. В следствие от натовареното ежедневие и стреса, както и с напредване на възрастта, нивата на серотонин  намаляват.  Ниските нива на този  хормон, предизвикват различни депресивни състояния. Приемайки продукта 5-Хидрокситриптофан, количеството серотонин в тялото Ви ще се повиши по естествен начин, а Вие ще се чувствате отново тонизирани и мотивирани,  и ще се сбогувате със безсънието и лошото настроение.

Редица проведени  изследвания доказват, че хората приемащи 5-HTP , под формата на хранителна добавка, отбелязват подобрение в настроението си, намаляване на апетита, изчезване на безпокойството,  раздразнителността и безсънието. Допълнителният прием на продукта 5-HTP (5-Хидрокситриптофан), повишава по естествен начин нивата на серотонин в мозъка Ви. По този начин повлиява положително на състоянията свързани с ниските нива на серотонина, без да предизвиква странични ефекти. Суплемента е подходящ за хората, които имат нужда да  подобрят настроението си, да се преборят с безсънието, да редуцират излишното напрежение и стрес.

Начин на употреба: Приемайте по 1 таблетка дневно, за предпочитане с храна.

Код: 45240

Разфасовка: 30 таблетки

Състав:

naturesway5htp-sf

Дозировка
Доза 1 таблетка
Дози в опаковка 30
Съставки
5-HTP 50 mg
Витамин В6 10 mg
Витамин С 60 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature's Way 5-HTP 50 мг 30 таблетки

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 45240
  • Наличност: В наличност
28.49 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359