Nature's Way Thisilyn Super 525 мг 60 капсули154051
Nature's Way Thisilyn Super 525 мг 60 капсули
129.99 лв
product header
Nature's Way Thisilyn Super 525 мг 60 капсули15405

Винаги можете да познаете, когато вашето тяло е натрупало токсини-налице са главоболие, отпадналост, очни неразположения, болки с неясен произход в ставите и мускулите, умствена и физическа умора, посивяла кожа и блед вид. Колкото повече се натрупват токсините, толкова повече пречат на тялото да функционира нормално. Особено през зимните месеци се натрупват много ненужни, токсични вещества, които е необходимо да изхвърлите. Можете да прочистите тялото си, с помощта на продукта Thisilyn (Тисилин) на Nature's Way-суплемент, който специално подпомага дейността на черния дроб. Във формулата на Tисилин е включен екстракт от бял трън. Най-ценният компонент в продукта е мощният антиоксидант, наречен силимарин.

Действие на продукта:

  • Детоксикира организма
  • Предпазва и възстановява черния дроб
  • Грижи се за здравето на жлъчката
  • Оказва силно антиоксидантно действие
  • Поддържа доброто състояние на кожата

Белия трън е растение, използвано в медицината от векове. Съдъгжа около 200 биохимични компонента, което обуславя неговата широка употреба за различни цели: най-вече се използва, за детоксикация на черния дроб, но също така се използва, и като средство при сърдечно-съдови заболявания, заболявания на ушите, дихателните пътища и др. Основна съставка на белия трън е рядкото вещество силимарин, което има метаболитно и клетъчно – регулиращо действие. Силимаринът се свърсва със свободните радикали, неутрализирайки тяхното токсично въздействие върху черния дроб, като  по този начин силимаринът оказва детоксикиращо и тонизиращо действие, в полза на този важен орган.

Съдържащият се в белия трън силимарин, се смята за изключително ефективно и обещаващо  лечебно средство, което успешно се използва  при редица чернодробни  заболявания. Според редица проведени изследвания,  още през четиридесетте години, силимарина е доказал своето мощно лечебно дийствие,  при чернодробни и жлъчни заболявания. Магарешки Бодил притежава и други изключително важни  свойства за човешкото здраве. Той нормализира  нивата на холестерол в кръвта и предпазва от  развитието на ракови клетки в простатата, гърдите и шията.

Силимаринът във формулата на Thisilyn (Тисилин), също така притежава и мощни антиоксидантни свойства, благодарение на които блокира вредното въздействие на свободните радикали. По този начин силимаринът  предпазват черния дроб от увреждане и спомага за регенерирането и  възстановяването на увредените чернодробни клетки. Силимаринът  също така ускорява възстановяването на черния дроб от възпаления, за които причината най-често може да бъде вируси, лекарства и  токсични вещества, каквото е  алкохола. Силимаринът освен това е много подходящо средство за лечение и превенция на натрупването на камъни в жлъчката, а също така  значително намалява отделянето на холестерол в нея.

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула 3 пъти дневно с течности преди хранене. Може да се използва продължително време.

Разфасовка: 60 капсули

Съставки: В 1 капс.: Дн. доза:
Тисилин® Млечен бодил
Екстракт (семена), стандартизиран до 80 % силимарин
175 mg 525 mg
Протектамин® (концентрат от броколи, зеле, спанак) 75 mg 225 mg
Артишок Екстракт (лист), стандартизиран до 6 % кафеoилхинови киселини 50 mg 150 mg
Глухарче (корен) 50 mg 150 mg
L-Метионин 50 mg 150 mg
N-Ацетил цистеин 50 mg 150 mg
Куркума Екстракт (корен), стандартизиран до 95 % куркумин 50 mg 150 mg
Алфа липоева киселина 25 mg 75 mg
Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 60
Съставки
Млечен бодил екстракт 175 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature's Way Thisilyn Super 525 мг 60 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 15405
  • Наличност: В наличност
129.99 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359