Nature's Way Primadophilus Bifidus 5 billion 180 капсули156511
Nature's Way Primadophilus Bifidus 5 billion 180 капсули
114.99 лв
product header
Nature's Way Primadophilus Bifidus 5 billion 180 капсули15651

Primadophilus Bifidus за по-добро чревно здраве


Примадофилус Бифидус е пробиотик, който съдържа 5 млрд. активни пробиотици, капсулите му са с ентерично покритие, за да не бъдат засегнати от стомашните киселини и достигнат до храносмилателния тракт и спомогнат за регулиране и облекчаване на стомашно-чревните проблеми и подобрят нейната дейност.
 

Щамове в примадофилус бифидус и тяхното действие

 

  1. Bifidobacterium Breve е първият от четирите щама – той се среща най-често при новородените , особено тези, които са били кърмени. Тази естествена бактерия има тенденция да намалява броя си, тъй като индивидът остарява, но при повторно въвеждане в тялото, може да помогне за регулиране на храносмилателната система.
  2. Bifidobacterium Longum – вторият щам в пробиотика е една от най-доминантните бактерии в стомаха, bifidobacterium longum взаимодейства с естествените протеини в организма, създавайки мрежа за отбрана срещу вредните бактерии, които могат да се развият в храносмилателната система. Тази бактерия спомага и за регулирането на храносмилателната система и повишаване на съпротивителните сили на организма
  3. Lactobacillus rhamnosus е третия щам – тази бактерия се среща в киселото мляко и подпомага организма срещу развитието на вредни бактерии в чревния тракт.
  4. Lactobacillus Acidophilus е последният щам – тази бактерия най-често се среща около интимната зона при жените и тънките черва. Тази бактерия е един от най-важните компоненти на Примадофилус бифидус, поради способността й да произвежда витамин К, ацидолин, лактаза и бактериоцин. Това са важни витамини и вещества, необходими за поддържане на храносмилателната система в добро здраве.


Вземете сега и си помогнете с храносмилането!

Поръчайте онлайн или се обадете на телефон 0888 880 З52 или 0896 790 799.

Прием: По 1 капсула дневно

Опаковка: 180 капсули

Nature's Way Primadophilus Bifidus 5 billion 180 капсули 1

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 180
Съставки
Пробиотична смес 5 billion CFU
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature's Way Primadophilus Bifidus 5 billion 180 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 15651
  • Наличност: В наличност
114.99 лв
Бърза поръчка