Nature's Way Phosphatidyl-serine 60 капсули451611
Nature's Way Phosphatidyl-serine 60 капсули
137.99 лв
product header
Nature's Way Phosphatidyl-serine 60 капсули45161

Фосфатидил-серин на американската компания Nature’s Way е първокласен продукт допринасящ за нормалното функциониране на мозъка и нервната система.

Основни ползи:

  • Допринася за подобряване на паметта и способността за съсредоточаване.
  • Подпомага намаляването на стреса и влияе благоприятно върху когнитивните функции.
  • Оказва положително влияние върху мисловната дейност и логическото мислене, речта и възприятията.
  • Спомага за нормалното функциониране на мембранния трансфер на хранителни вещества и невротрасмитери, необходими за правилната функция на мозъка.

Фосфатидил-серин е вид мазнина, която се намира в клетките на тялото. В нервните клетки и мозъка са най-високите концентрации на този естествен фосфолипид.

Според различни научни изследвания фосфатидил-серин оказва положително влияние върху работата на мозъка, паметта и настроението. Това се дължи на способността на нервните клетки да усвояват електрически импулси, като повишават активността на невротрансмитерите.

Според други проучвания фосфатидил-серинът спомага за намаляване нивата на кортизол след интензивно физическо натоварване и психо-емоционален стрес. Приема се от активно спортуващи, тъй като участва в подобряването на мускулните клетки, когато са блокирани от наличието на млечна киселина и кортизол.

Фосфатидил-серин помага и за намаляване на риска от деменция и Алцхаймер.

Продуктът на Nature's Way е ефективно и естествено средство без наличието на изкуствени оцветители, аромати, консерванти, глутен, сол, дрожди, пшеница, царевица и млечни продукти, поддържащо нормалните функции на мозъка и нервната система.

Прием: По 1 капсула 3 пъти дневно в продължение на един месец. Направете двуседмична пауза след което може да приемате отново.

Най-добри резултати се постигат при продължителна употреба.

Опаковка: 60 капсули

Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature's Way Phosphatidyl-serine 60 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 45161
  • Наличност: В наличност
137.99 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359