Nature`s Way Neem Leaves 475 мг 100 капсули151201
Nature`s Way Neem Leaves 475 мг 100 капсули
30.49 лв
product header
Nature`s Way Neem Leaves 475 мг 100 капсули15120

Всички ние ежедневно осъществяваме контакт с различни болестотворни микроорганизми, от чието неблагоприятно влияние ни предпазва имунната система. От правилното функциониране на имунната система зависи общото състояние на организма, нивата енергия, степента на податливост към различни неблагоприятни фактори и др.

В резултат от нецелесъобразния начин на живот, включително лошо и небалансирано хранене, тютюнопушене, чест прием на алкохол, емоционално претоварване и др., в имунитета настъпват нарушения. Това често води до умора, често повтарящи се настинки през есенно-зимния сезон, болки в мускулите и ставите, депресивни състояния, неспособност за концентрация и др.

Нийм е доказан природен адаптоген за подсилване на организма в периоди на по-силен физически или психо-емоционален стрес. Укрепва организма и допринася за неговата устойчивост срещу различни неблагоприятни фактори на външната среда.

Нийм повлиява благоприятно обмяната на веществата и спомага за пречистването на тялото от натрупаните токсини.

Нийм редуцира изтощението и умората, благоприятства концентрацията и допринася за увеличаване на жизнеността.

При кожни раздразнения:

Нийм подпомага циркулацията на кръвта и притока на кислород към клетките. Допринася за пречистването на целия организъм, включително на кръвта, и ефективно освобождава тялото от натрупаните токсини. Стимулира дейността на черния дроб и бъбреците, и оптимизира метаболитните процеси в организма. Всичко това се отразява и върху кожата, която е по-спокойна и по-чиста.

Нийм неутрализира негативното влияние на различни микроби, прах и мръсотия, които са в ежедневен досег с кожата, и намалява ефекта на дразнене, който оказват върху нея. Допринася за поддържането на чиста и свежа кожа.

Дозировка: По 2 капсули 3 пъти на ден, за предпочитане с храна.

Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature`s Way Neem Leaves 475 мг 100 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 15120
  • Наличност: В наличност
30.49 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359