Nature`s Way Myrrh Gum 550 мг 100 капсули 151001
Nature`s Way Myrrh Gum 550 мг 100 капсули
43.99 лв
product header
Nature`s Way Myrrh Gum 550 мг 100 капсули 15100

ЕСТЕСТВЕН ПРОДУКТ С ОБЩОУКРЕПВАЩО ДЕЙСТВИЕ

При нервно изтощение, слаб имунитет, проблеми с кръвообращението:

Вие сте от хората, които прекарват по-голямата част от времето си на работното място, не се движите достатъчно, не спортувате, храните се еднообразно, основно с вредни храни. В резултат все по-често изпитвате умора и слабост, изнервени сте, имунните защити на организма ви не работят много ефективно… Опитайте да възстановите силите си по естествен начин – с помощта на смола от смирна!

Смирна (смола) въздейства укрепващо на всички органи и системи в тялото, включително на нервната и имунната системи. Има адаптогенен ефект и допринася за постигане на емоционална стабилност. Успокоява и редуцира епизодични състояния на депресия и безпокойство. Повишава жизнения тонус и спомага за отстраняване на умората.

Смирна (смола) има затоплящо тялото действие, облекчава симптомите при простуда и дихателни оплаквания, тежест в гърдите. Повишава изпотяването и спомага за извеждането на токсините от тялото.

Смирна (смола) стимулира правилното кръвообращение, осигурявайки достатъчно количество кислород и важни хранителни вещества до всички тъкани в тялото. Това се отразява благоприятно на метаболизма, имунната система, енергийните нива, мускулите и др.

При проблеми с менструалния цикъл: Смирна (смола) може да се използва и за стимулиране на менструацията, когато течението е по-слабо, при нередовен месечен цикъл или болезнена менструация. Облекчава спазмите и мускулните контракции.

Дозировка и приложение: По 2 капсули  3 пъти на ден за предпочитане с храна.

Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature`s Way Myrrh Gum 550 мг 100 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 15100
  • Наличност: В наличност
43.99 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359