Nature's Way Melissa 500 мг 100 капсули146501
Nature's Way Melissa 500 мг 100 капсули
34.49 лв
product header
Nature's Way Melissa 500 мг 100 капсули14650

Продуктът на американската компания Nature’s Way съдържа чист екстракт от маточина. С отличен ефект върху нервната система, когнитивните способности и имунитета!

Произведен съобразно стандартите за добра производствена практика (GMP). Не съдържа ГМО (Non-GMO Project Verified). Съставът му е признат като безопасен с Tru-ID сертификат, удостоверяващ липсата на фалшификати в храните и натуралните продукти!

Ето как действа екстрактът от маточина на Nature’s Way:

  • Екстрактите от маточина традиционно се използват при безпокойство и разстройства на съня. Релаксиращият ефект на маточината е много приятен и лек, но същевременно осезаем. Намалява усещането за стрес и напрежение, без да влияе на фокуса и вниманието!
  • Маточината е одобрена от Федералния институт по лекарствата и медицинските изделия на Германия като ефективно средство срещу нарушения на съня, особено когато са провокирани от нервно напрежение. Допринася за релаксацията на тялото и ума, скъсява времето, необходимо за заспиване и поддържа спокойния сън през нощта;
  • Маточината е одобрена от Федералалния институт по лекарствата и медицинските изделия на Германия още като ефективно средство срещу функционални нарушения на храносмилателната система, включително тежест след хранене, подуване и болки в корема, натрупване на газове в стомаха и червата. Подобрява храносмилането и намалява стомашно-чревния дискомфорт;
  • Може да изостри когнитивните способности, включително паметта, вниманието и др. Подпомага мисловната дейност;
  • Допринася за нормалната функция на имунната система. Източник на кафеена киселина, розмаринова киселина, евгенол и други полезни вещества с мощни антиоксидантни, противовъзпалителни, антибактериални и антивирусни свойства.
  • Изследванията показват, че екстрактът от маточина може да се използва при нарушения във функциите на щитовидната жлеза и особено – болест на Грейвс (базедова болест). В тези случаи обаче, приемът на екстракта трябва да се консултира с лекар!

Маточината (Melissa Officinalis) е многогодишно тревисто растение с тъмнозелени листа, които имат характерен лимонен аромат. Позната е, предимно от билковите чайове, предназначени за масова консумация.

Съставът на маточината е богат на етерично масло, дъбилни, горчиви и слузни вещества, кафеена, урсолова и олеинова киселина, ензими и много други с отличен ефект върху нервната система, стомапо-чревния тракт и имунитета.

Още от древността се използва като лечебно средство за успокояване на нервите, напрежение, безпокойство, раздразнителност.

Употребата на маточината като естествено „успокоително” датира още от древността . Тя е естествен седатив с лек, но достатъчно осезаем ефект, който релаксира нервната система и мозъка. Днес екстрактът от маточина е едно най-предпочитаните природни средства срещу нервно напрежение, безпокойство, раздразнителност и нарушения на фокуса и съня.

Вземете сега и се отървете от стреса!

Поръчайте онлайн или се обадете на телефон 0888 880 З52 или 0896 790 799.

Прием: По 3 капсули дневно, приети с храна

Опаковка: 100 капсули

Съставки: В 1 капс.: Дн. доза:
Маточина (лист) /Melissa officinalis/ 500 mg 1500 mg
Дозировка
Доза 3 капсули
Дози в опаковка 33
Съставки
Въглехидрати < 1 g
Захари < 1 g
Калории 5
Маточина 1500 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature's Way Melissa 500 мг 100 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 14650
  • Наличност: В наличност
34.49 лв
Бърза поръчка