Nature’s Way MEGA EFA BLEND 1450 мг 90 капсули154401
Nature’s Way MEGA EFA BLEND 1450 мг 90 капсули
80.45 лв
product header
Nature’s Way MEGA EFA BLEND 1450 мг 90 капсули15440

Сигурно вече сте чували, че не всички мазнини са вредни. Вярно е, че някои от тях са много опасни за здравето, но има и такива, които са много полезни. Тези “добри“ мазнини са Омега 3, 6, 9, които са сред най-здравословните мазнини, необходими за нормалния растеж и развитие на тялото . Тези мазнини играят изключително важна роля за развитие на клетките, а от там и за развитието на цялото тяло. Те също така са важни за сърцето, полезни са за кожата и косата, както и за кръвоносната, репродуктивната и дихателната системи, и дори за мозъка.

Омега-3 и 6 не могат да бъдат произведени от организма и трябва да бъдат получени чрез храната или добавки, а тялото може да произвежда омега-9 от омега-3 и омега-6. Погрижете се да получавате достатъчно от тези важни мазнини, с продукта  MEGA EFA BLEND (МЕГА ЕФА БЛЕНД) на Nature’s Way. Това енай-богата и най-качествената, балансирана комбинация от всички най-важни Омега ненаситени мастни киселини: Омега-3-Алфа-линоленова киселина (ALA), Ейкозапентанова киселина (EPA) и Докозахексанова киселина (DHA); Омега-6-линолова киселина (LA) и гама-линоленова  (GLA); иОмега-9-олеинова киселина (OA). В продукта са включени студено пресовани масла от маслина, ленено семе и билката пореч, както и молекулярно дестилирано рибено масло.

Действие на продукта:

 • Повишава енергията и тонуса
 • Увеличава издържливостта
 • Има противовъзпалително действие
 • Стимулира имунната система
 • Поддържа здравето на сърдечно-съдовата система
 • Подобрява способността на тялото за бързо възстановяване
 • Грижи се за кожата, косата и ноктите
 • Облекчава някои ставни болести


Днешния начин на живот е свързан с небалансирано хранене, което не осигурява достатъчно  Омега 3-6-9. Продукта МЕГА ЕФА БЛЕНД е създаден за всички, които искат да подобрят хранителния си режим. Той осигурява три незаменими мастни киселини, които е почти невъзможно да си набавите единствено чрез храната. МЕГА ЕФА БЛЕНД е добавка подходяща и за спортисти, защото мастните киселини които осигурява  подпомагат мускулния растеж. Продукта е отлично средство за профилактика на  сърдечно-съдовите  заболявания. Причината за това е, че Омега 3-6-9 понижават нивото на лошия холестерол и това на триглицеридите, като по този начин предпазват от  сърдечен удар.

Продукта МЕГА ЕФА БЛЕНД съдържа чудесна комбинация от Омега 3-6-9, които също така намаляват възпаленията в тялото, като повлияват добре различните ставни заболявания. Намаляването на възпалението също е от голяма полза, ако сте спортист. Благодарение на него, Вие ще се възстановявате по-бързо между тренировките. Това пък ще Ви помогне да се връщате в залата в перфектна форма и да постигате още по-добри резултати. Ето защо, MEGA EFA BLEND (МЕГА ЕФА БЛЕНД) е важна добавка за сериозните спортисти.

Начин на употреба:  Приемайте по 3 капсули дневно.

Код: 15440

Разфасовка: 90 капсули

Състав:

natureswaymegaefa1350-sf

Дозировка
Доза 3 капсули
Дози в опаковка 30
Съставки
Алфа линоленова киселина (ALA) 890 mg
Витамин Е 20 mg
Гама-линоленова киселина 200 mg
Докозахексаенова киселина (DHA) 225 mg
Ейкозапентаенова киселина (EPA) 340 mg
Енергийна стойност 40 KCal
Калории от мазнини 35 KCal
Линоленова киселина 284 mg
Мазнини 4 g
Омега 3 Мастни киселини 1450 mg
Омега 6 Мастни киселини 484 mg
Омега 9 Мастни киселини 500 mg
Холестерол 5 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature’s Way MEGA EFA BLEND 1450 мг 90 капсули

 • Производител: Nature's Way
 • Код на продукта: 15440
 • Наличност: В наличност
80.45 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359