Nature’s Way Glucosamine HCL 500 мг 90 капсули451911
Nature’s Way Glucosamine HCL 500 мг 90 капсули
51.49 лв
product header
Nature’s Way Glucosamine HCL 500 мг 90 капсули45191

С напредването на възрастта се  увеличава и риска от появата на  болести  на опорно-двигателния апарат, които са характерни за  80-90% от хората на напреднала  възраст. В световен мащаб, почти всеки десети човек  на планетата, получава травма на опорно-двигателния апарат, като най-честите   заболявания са остеоартрозата и остеохондрозата. При остеоартрозата настъпва   увреждане  предимно на  хрущялите  и на ставите,а тяхното  възстановяване е значително  забавено. Остеохондрозата пък е свързана с разрушаването  на междупрешленните дискове и в много случай  води до дископатия, дискова херния и гръбначно изкривявания.

Ако искате да се предпазите от подобни заболявания, трябва да приемате хранителна добавка, която е специализирана точно в тази област. Glucosamine Hcl (Глюкозамин Хидрохлорид) на Nature’s Way ще Ви осигури глюкозамин хидрохлорид, който съдържа повече прост глюкозамин на милиграм от сулфатните му форми и се абсорбира по-лесно, което го прави много ефективен за поддържане на здрави стави. Глюкозамин заздравява  ставите и повишава синтеза на колаген, а също така успешно възстановява ставния  хрущял. Приема на Глюкозамин Хидрохлорид ще Ви осигури достатъчно количество глюкозамин хидрохлорид, който се счита за една от най-ефективните форми на глюкозамина.

Действие на продукта:

  • Болкоуспокояващ и противовъзпалителен ефект
  • Поддържа ставите и сухожилията здрави и еластични
  • Повишава синтеза на колаген и хиалуронова киселина
  • Ограничава разрушаването на ставния хрущял
  • Възстановява хрущялната повърхност
  • Подпомага лечението на мускулни и ставни навяхвания


Глюкозамин е естествена субстанция, която се синтезира в тялото. Той е главен структурен компонент на ставните връзки, ставния хрущял, както и на  костите  и сухожилията. Глюкозамин хидрохлорид значително подобрява  състоянието на ставите, като ограничава и спира процесите на разрушаване на ставния хрущял. Способността му да увеличава синтеза на хиалуронова киселина и колаген, спомага за  укрепване  здравината на ставите и прави  хрущялната повърхност гладка. Освен това, глюкозамин хидрохлорид има силен противовъзпалителен и болкоуспокояващ ефект.

Глюкозамин хидрохлорида не започва да действа  толкова бързо както  медикаментите за облекчаване на болка, но пък за сметка на това има продължително действие, което не отшумява понякога със седмици, след преустановяване  на употребата му. Благодарение на продукта Глюкозамин Хидрохлорид възпалителните процеси в ставите  постепенно отшумяват, заедно с болката и отока. Приемът на тази добавка, не само ще намали значително   болките в ставите, но и ще премахне сковаността. Glucosamine Hcl (Глюкозамин Хидрохлорид) отново ще възвърне подвижността на вашите стави, а Вие ще водите нормален живот, без болка и възпаление.

Начин на употреба: Приемайте по 2 таблетки 2 пъти дневно.

Код: 45191

Разфасовка: 90 капсули

Състав:

 

Съдържание: в 1 капс. дн. доза
Глюкозамин хидрохлорид 500 mg 1 500 mg


Други съставки: желатин (капсула), целулоза.

 

Дозировка
Доза 2 таблетки
Дози в опаковка 45
Съставки
Глюкозамин хидрохлорид 500 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature’s Way Glucosamine HCL 500 мг 90 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 45191
  • Наличност: В наличност
51.49 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359