Nature's Way Fortify™ Optima® Daily Probiotic+ Prebiotic 35 billion 30 капсули156521
Nature's Way Fortify™ Optima® Daily Probiotic+ Prebiotic 35 billion 30 капсули
86.99 лв
product header
Nature's Way Fortify™ Optima® Daily Probiotic+ Prebiotic 35 billion 30 капсули15652

Fortify™ Optima® Daily Probiotic+ Prebiotic 35 billion е висококачествен продукт на Nature’s Way съдържащ 35 млрд. жизненоспособни бактерии от 15 синергични щама, допринасящи за нормалното функциониране на стомашно-чревния тракт и здравословното състояние на чревната микрофлора.

Основни ползи:

  • Спомага за предотвратяване на запек и диария;
  • Насърчава растежа на полезните бактерии в червата;
  • Допринася за нормалната функция на стомашно-чревния тракт;
  • Благоприятства правилното функциониране на имунната система;
  • Стимулира намаляването на прекомерното образуване на газове, подуване и тежест в корема.

Дефицитът на полезни бактерии в стомашно-чревния тракт може да предизвика дискомфорт, като газове, тежест и подуване на корема, запек или диария. Този дефицит може да се компенсира с помощта на първокласен пробиотичен продукт, източник на живи бактерии, като Fortify™ Optima® Daily Probiotic+ Prebiotic 35 billion.

Всяка една лесна за прием капсула съдържа 35 млрд. лактобацили и бифидобактерии плюс патентована пребиотична смес от растения.

Fortify™ Optima® Daily Probiotic+ Prebiotic 35 billion съдържа смес от 30 млрд. жизненоспособни лактобацили. Лактобацилите са микроорганизми намиращи се в тялото ни, които в зависимост от местоположението си допринасят за нормалното състояние на храносмилателната и пикочно-половата система. Многобройни научни изследвания са доказали, че подпомагат възстановяването на чревната микрофлора, намаляват подуването, болките и тежестта в корема, редуцират диарията. Също така стимулират имунния отговор и благоприятстват при лечение на вагинални инфекции.

Fortify™ Optima® Daily Probiotic+ Prebiotic 35 billion съдържа и смес от 5 млрд. жизненоспособни бифидобактерии. Бифидобактерии оказват положително влияние върху някои чревни инфекции и се грижат за здравословното състояние на чревната микрофлора. Влияе благоприятно за намаляване симптомите при синдром на раздразненото дебело черво, блокира действието на някои вредни бактерии в червата и стимулира правилното функциониране на имунната система.

Прием: По 1 капсула на ден, с или без храна.

Опаковка: 30 капсули

Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature's Way Fortify™ Optima® Daily Probiotic+ Prebiotic 35 billion 30 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 15652
  • Наличност: В наличност
86.99 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359