Nature's Way Fortify Men’s Probiotic + Prebiotic Everyday Care 30 billion 30 капсули132911
Nature's Way Fortify Men’s Probiotic + Prebiotic Everyday Care 30 billion 30 капсули
87.99 лв
product header
Nature's Way Fortify Men’s Probiotic + Prebiotic Everyday Care 30 billion 30 капсули13291

Фортифай™ Пробиотик за Мъже 30 млрд. активни пробиотици е висококачествен продукт на Nature’s Way допринасящ за нормалното функциониране на стомашно-чревния тракт и здравословното състояние на чревната микрофлора.

Основни ползи:

  • Допринася за предотвратяване на запек и диария;
  • Насърчава растежа на полезните бактерии в червата;
  • Оказва положително влияние върху имунната система;
  • Спомага за нормалната функция на стомашно-чревния тракт;
  • Стимулира намаляването на прекомерното образуване на газове, подуване и тежест в корема.

Всяка една лесна за прием капсула съдържа патентована пробиотична смес от 30 млрд. лактобацили и бифидобактерии плюс селен (Л-Метионин).

Фортифай™ Пробиотик за Мъже 30 млрд. активни пробиотици съдържа смес от 22 млрд. жизненоспособни лактобацили. Лактобацилите са анаеробни микроби с пръчковидни форми, намиращи се в организма, които в зависимост от местоположението си допринасят за нормалното състояние на храносмилателната и пикочно-половата система. Лактобацилите произвеждат храносмилателни ензими, ускоряват регенерацията на лигавиците, възстановяват чревната микрофлора, намаляват подуването, болките и тежестта в корема, стимулират имунната система.

Фортифай™ Пробиотик за Мъже 30 млрд. активни пробиотици съдържа и смес от 8 млрд. жизненоспособни бифидобактерии. Бифидобактерии са микроорганизми изключително полезни за доброто здравословно състояние на организма. Те са чувствителни към външни агресори и особено негативно им влияе приема на антибиотици. Бифидобактериите оказват благоприятно влияние върху здравословното състояние на чревната микрофлора и елиминират токсините. Спомагат за намаляване симптомите при синдром на раздразненото дебело черво, предотвратяват подутия корем, болката, нередовната дефекация, изострянето на хроничните и алергични заболявания.

Селен (Л-Метионин) в продукта на Nature’s Way е от естествен източник, абсорбира се лесно и се задържа по-дълго време в организма. Селенът предотвратява окисляването и защитава клетките и тъканите от свободните радикали. Допринася и за намаляване на възпалителните процеси в червата.

Прием: 1 капсула 30 мин преди хранене на гладно.

Опаковка: 30 капсули

Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature's Way Fortify Men’s Probiotic + Prebiotic Everyday Care 30 billion 30 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 13291
  • Наличност: В наличност
87.99 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359