Nature’s Way Coconut Oil 448 мл156731
Nature’s Way Coconut Oil 448 мл
79.99 лв
product header
Nature’s Way Coconut Oil 448 мл15673

Кокосовото масло е един от малкото храни, които могат да бъдат класифицирани като "супер."Съдържащата се в него  уникална комбинация на мастни киселини, има значими положителни ефекти върху здравето.Това включва загуба на излишни мазнини, по-добро функциониране на мозъка и различни други невероятни ползи. Един от най-умните избори за добавянето на  “добри“ мазнини към вашата диета, е органичното  кокосово масло. Можете да го направите с продукта Coconut Oil (Кокосово Масло) на Nature’s Way. Това е органично, сертифицирано, extra virgin, студено пресовано, нерафинирано и с превъзходен вкус кокосово масло, което не съдържа ГМО, избелващи вещества, хексан, транс-мазнини и хидрогенирани мазнини.

Действие на продукта:

  • Подобрява здравословното състояние
  • Може да замести нездравословните мазнини
  • Повишава енергийните нива
  • Стимулира имунната система
  • Поддържа сърдечно-съдовата система
  • Подобрява състоянието на косата и кожата

Приемът на кокосово масло, действително  има многобройни ползи за здравето.  Тези ползи включват по-здрава кожа и коса, по-ниски нива на холестерол, загуба на тегло, повишено ниво на имунитет, правилното храносмилане и обмяната на веществата. Органичното кокосово масло може да се окаже чудесно помощно средство при лечение на проблеми с бъбреците, сърдечни заболявания, високо кръвно налягане, диабет, HIV и други вируси. Причината за невероятните лечебни качества на кокосовото масло е, съдържанието на голямо количество  лауринова киселина, капринова киселина и каприлова киселина. Наличието на тези киселини допринася заантиоксидантното, противогъбичното, антибактериалното, антимикробното и общото подхранващо действие на органичното кокосово масло.

Продукта Кокосово Масло е богат на средноверижни триглицериди-МСТ, които са здравословни, за разлика от дълговерижните триглицериди- LCT, срещани в други масла. МСТ са по-малки от LCT, което ги прави по-лесни за усвояване. Те не се натрупват  като  излишни мазнини, а се транспортират  към черния дроб. Там се разграждат и се използват за енергия. където се разграждат  и се превръщат в източник на енергия. Може да се каже, че МСТ действа почти като въглехидрат, но без да повишава  нивата на инсулин. Ето защо, продукта Кокосово Масло може да се използва и е подходящ за диабетици.

Можете спокойно да заместите с този продукт други маслени източници, които обикновено използвате. Продукта Кокосово Масло е не само вкусно, но и с отличен хранителен профил. Всъщност, този продукт се различава от обикновеното кокосово масло, най-вече по своето високо качество. Coconut Oil (Кокосово Масло) е 100% органично и с гарантиран произход.

Начин на употреба: Като добавка-по 1-4 супени лъжици дневно. Като овлажняващ лосион за кожата-поставете бурканчето в топла вода за да се втечни, след което с масажни движения втрийте в кожата.

Разфасовка: 448 милилитра
nw_coconut_oil-sf

Дозировка
Доза 1-4 супени лъжици
Съставки
Калории 130
Калории от мазнини 130
Каприлова киселина 1 g
Капринова киселина 994 mg
Лауринова кислина 7 g
Мазнини 14 g
Мононенаситени мазнини < 1 g
МСТ (Средно-верижни триглицериди) 9 g
Наситени мазнини 13 g
Полиненаситени мазнини < 0,5 g
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature’s Way Coconut Oil 448 мл

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 15673
  • Наличност: В наличност
79.99 лв
Бърза поръчка