Nature's Way Clear Thinking 40 капсули136901
Nature's Way Clear Thinking 40 капсули
79.99 лв
product header
Nature's Way Clear Thinking 40 капсули13690

Clear Thinking на Nature’s Way е натурален продукт спомагащ за нормалното функциониране на мозъчната дейност.

Основни ползи:

  • Допринася за подобряване на паметта и способността за съсредоточаване;
  • Спомага за намаляване на стреса и влияе благоприятно върху когнитивните функции;
  • Оказва благоприятно влияние върху мисловната дейност и логическото мислене, речта и възприятията.

Clear Thinking на Nature’s Way съдържа екстракти от бакопа и ашваганда и цитиколин (CDP-холин) допринасящи за по-доброто състояние на мозъка, настроението и добрата памет.

Екстрактът от цяла билка бакопа е станданртизиран до 12% бакозиди и спомага за балансираното състояние на мозъка и нервите. Бакозидите представляват стероидни сапонини, които играят важна роля върху нервната система. Екстрактът от бакопа допринася за по-лесното запаметяване на нова информация, съсредоточаването и формирането на спомени.

Екстрактът от корен и лист от ашваганда Sensoril® е стандартизиран и пречистен чрез патентована технология, благодарение на която са постигнати оптимални нива на най-биоактивните компоненти. Sensoril® е създаден от Natreon Inc. – лидер с 20 годишен опит в производството на висококачествени екстракти, извлечени от билки. Sensoril® е носител на GRAS статус, който гарантира безопасността му. Министерството на земеделието в САЩ му присъжда и сертификата USDA ORGANIC. Създаден е в съответствие с изискванията на Health Canada и стандартите за Добри производствени практики /Good Manufacturing Practice (GMP)/, установени от Агенцията за контрол на храните и лекарствата на САЩ.

Екстрактът от корен и лист от ашваганда Sensoril® оказва благоприятно влияние за овладяване на стреса, действа енергизиращо на ума и тялото, възстановява жизнените сили, намалява безпокойството и депресията, нормализира съня.

Цитиколин (CDP-холин) е патентован от японската компания Kyowa Hakko Bio Co LTD, като Cognizin®. За разлика от синтетичния цитиколин, Cognizin® се създава чрез патентован процес на естествена ферментация, което гарантира чистотата и безопасността му. Kyowa Hakko Bio Co LTD е световен лидер с над 60 годишен опит и репутация за стриктно гарантиране на качеството.

Цитиколин (CDP-холин) Cognizin® подпомага неврологичните и когнитивни функции. Стимулира биосинтезата на фосфолипиди в невроналните мембрани. Допринася за преодоляване на неврологични смущения и влияе положително върху настроението.

Clear Thinking на Nature’s Way не съдържа изкуствени оцветители, консерванти, царевица, млечни продукти, глутен, соя, пшеница, дрожди.

Прием: (За възрастни) По 1 капсула 2 пъти дневно, за предпочитане по време на хранене.

Опаковка: 40 капсули

Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature's Way Clear Thinking 40 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 13690
  • Наличност: В наличност
79.99 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359