Nature's Way Cayenne Garlic 530 мг 100 капсулиNW3201
Nature's Way Cayenne Garlic 530 мг 100 капсули
26.99 лв
product header
Nature's Way Cayenne Garlic 530 мг 100 капсулиNW320

Лютият червен пипер + чесън на Nature’s Way съдържа Certi-FIERY ™ червен пипер (40 000 единици). Комбинацията с чесъна спомага за поддържане на доброто здраве. Приемът на чесън намалява нивата на LDL холестерол, а червеният пипер увеличава циркулацията на кръвта.

Причини за закупуване на Cayenne Garlic:

  • Подпомага здравето на кръвоносните съдове
  • Работи синергично, за постигане на оптимален ефект;
  • Може да спомогне за контрол на холестерола и кръвното налягане

Малко повече информация за лютия червен пипер и чесъна:

Лют червен пипер:

Червеният пипер е популярен, като локално болкоуспокояващо средство, защото активира нервните окончания, за да предизвика контра-стимули, което отвлича мозъка от болезнените усещания. Използва се за ревматизъм, артрит (остео и ревматоиден), невропатии, сърбеж и измръзване. Той увеличава циркулацията както в централната, така и в периферната нервна система. Това става чрез активиране на тип "С" неврони.

Тези неврони увеличават контрактилитета на сърцето и разширяват съдовете. Действията на червения пипер, по отношение на кръвообращението са полезни при проблеми с кръвообращението, с диабет, болестта на Meniere, сърдечни заболявания и ниско кръвно налягане. В стомаха, червеният пипер увеличава притока на кръв, намалява стомашните спазми и предизвиква незначително дразнене на стомашната лигавица. Това раздразнение е действително полезно, защото стимулира секрецията на киселинно-защитна слуз, която може да спомогне при лечението на язви.

Чесън:

Чесънът е популярна съставка от кулинарията, но и в здравно отношение притежава много ползи за здравето. Съдържащите се в него серни съединения, алилин и алицин, са добре проучени за тяхната фармакологична активност. Чесънът има много предимства за сърдечно-съдовото здраве. Приемът на чесън намалява нивата на LDL холестерола.

Чесънът също така повишава нивата на HDL холестерола, който е отговорен за преместването на съхраняваната мазнина в черния дроб за обработка и екскреция (изхвърляне ) от тялото. HDL холестеролът предпазва от образуване на плаки.

Той още понижава кръвното налягане и подобрява кръвообращението. Приемът му може да се използва за превенция на инсулт и инфаркт. Има и благоприятен ефект за контрол на кръвната захар.

Прием: По 2 капсули, 3 пъти на ден, приети с храна.

Опаковка: 100 капсули

Дозировка
Доза 2 капсули
Дози в опаковка 50
Съставки
Смес от лют червен пипер и чесън 1060 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature's Way Cayenne Garlic 530 мг 100 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: NW320
  • Наличност: В наличност
26.99 лв
Бърза поръчка