Nature's Way Capsicool® Controlled Heat 390 мг 100 капсули20601
Nature's Way Capsicool® Controlled Heat 390 мг 100 капсули
34.00 лв
product header
Nature's Way Capsicool® Controlled Heat 390 мг 100 капсули2060

Продукт на американската компания Nature’s Way, който може да подобри метаболизма, като в същото време спомага за понижаване на апетита, насърчава термогенезата, без да дразни стомаха. Тази билкова комбинация, съчетана с физически упражнения, допринася за изгаряне на мазнините по естествен начин и редукция на теглото!

Вижте още:

Съставки на Capsicool:

Лют червен пипер (плод) - стимулира секрецията на храносмилателни сокове и храносмилателни ензими, благодарение на което процесите на храносмилане значително се оптимизират. С помощта на антибактериалните си свойства, е добро профилактично средтство срещу инфекции в червата. Притежава термогенни свойства и е полезен и в случаите на наднормено тегло и метаболитни проблеми. Естественият екстракт от лют червен пипер в продукта допринася за увеличаване на метаболитната активност и изгаряне на излишните калории и мазнини.

Джинджифил (корен) - Той спомага за стимулиране на храносмилането и подобрява тонуса на чревните мускули. Също така успокоява разстроения стомах. Той може да спомогне за защитата на стомаха от увреждащия ефект на алкохола и нестероидните противовъзпалителни средства.

Глюкоманан (корен) - Отличен източник на фибри, който доказано работи срещу затлъстяването и покачването на излишно тегло. По естествен начин създава трайно усещане за ситост. Ползва се с голям успех от хора, които имат проблем с контрола върху апетита, а оттам – и върху теглото си. Той спомага за извеждането на излишните мазнини и токсините вън от тялото, Насърчава нормалното функциониране на храносмилателната система, регулира чревната дейност и спомага за елиминирането на запека – състояние, често срещано при неправилно хранене и наднормено тегло. Очиства тънките черва, стомаха и дванадесетопръстника.

Внимание:
Да се пази далеч от деца!
Да не се приема, ако имате гастрит или язва!
Да не се приема повече от препоръчителната доза!
Да не се използва, като заместител на разнообразното хранене!
Да се консултирате с компетентен лекар преди да го използвате, ако сте бременни или кърмите!

Прием: 
По 2 капсули, 3 пъти дневно

Опаковка: 100 капсули

Съставки: В 1 капс.: Дн. доза:
Патентована смес от: Лют червен пипер (плод),
Джинджифил (корен), Глюкоманан /Amorphollus konjac/ (корен)
390 mg 2340 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature's Way Capsicool® Controlled Heat 390 мг 100 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 2060
  • Наличност: В наличност
34.00 лв
Бърза поръчка