Nature's Way Bone, Flesh & Cartilage 440 мг 100 капсули261
Nature's Way Bone, Flesh & Cartilage 440 мг 100 капсули
26.99 лв
product header
Nature's Way Bone, Flesh & Cartilage 440 мг 100 капсули26

Вашите стави имат нужда от специфични хранителни вещества, за да могат да се регенерират, и да се възстановяват от контузии. При някои условия, тези вещества се изчерпват-особено ако спортувате, имате физически натоварено ежедневие, или сте над 40 годишна възраст. Запознайте се с продукта Bone, Flesh & Cartilage (Кости, Тъкани & Хрущяли) на Nature's Way. Патентована смес съдържаща екстракти от: кора на бял дъб, шушулка на черен, корен от чакъл-трева, корен от бяла ружа, лист от лопен, кора от червен бряст и цвят на невен. Вашият двигателен апарат, има различни основни структури, като ставни капсули, кости, хрущяли, сухожилия. Приемът на Кости, Тъкани & Хрущяли ще Ви помогне да поддържате здрави тези структури, и ще ги възстанови в нормалното им състояние.

Действие на продукта:

  • Укрепва ставите
  • Подпомага подвижността
  • Поддържа двигателния апарат


Кости, Тъкани & Хрущяли съдържа Червен бряст. Това е дърво, което вирее в Северна Америка (САЩ и Канада).  Кората му съдържа клей, сложни въглехидрати, танини, калциев оксалат, фитостероли, сескитерпени, флавоноиди, салицилова, капринова, каприлова и деканова киселини, и витамин Е. Растението успокояващ и омекотяващ  ефект. Помага при лечение на секретиращи лезии, диария или кървене. Допринася и за по-голямата еластичност на тъканите. Кости, Тъкани & Хрущяли включва и цветето Невен, което е богато на Флавоноиди. Те помагат на тялото да се справи с различни алергени, вируси и др. Екстрактът от цвета на Невен има мощно противомикробно и противовъзпалително действие. Той също така намалява спазмите на гладката мускулатура на кръвоносните съдове и вътрешните органи.

Във формулата е включен и екстракт от корен на бяла ружа. Той съдейства за успокояване на храносмилателния тракт, облекчава храносмилането и помага за облекчаване на стомашно-чревни раздразнения. Също така, екстракта намалява симптомите свързани с някои възпалителни заболявания на червата и помага при леки възпаления на стомашната лигавица. Кости, Тъкани & Хрущяли съдържа Кора на бел дъб, която се отличава със запичащо и противовъзпалително действие. Екстрактът от това растение намалява косопада, помага за заздравяване на рани, лекува възпаление на венците, кръвохрачене, лош дъх в устата и др.

В състава на продукта е включен и Лопен. Той е двугодишно мъхесто-влакнесто тревисто растение, наричано още овча опашка. Има омекчаващ, противовъзпалителен и отхрачващ ефект, благодарение на съдържащите се в него сапонини и слузно вещество. Bone, Flesh & Cartilage (Кости, Тъкани & Хрущяли) съдържа и Черен орех (Black Walnut), който вирее в Северна и Южна Америка. Той изобилства от витамини, минерали и аминокиселини. Шушулката му притежава бактерицидно действие, спомага за зарастване на рани, укрепва зъбите и венците и др. Черният орех се използва и при кожни проблеми като лишеи, екзема, ексудативна диатеза, псориазис, гнойни и алергични заболявания, акне.

Начин на употреба: Приемайте по 2 капсули на ден за предпочитане с храна, или приготвени като чай.

Код: 26

Разфасовка: 100 капсули

 

Дозировка
Доза 2 капсули
Дози в опаковка 50
Съставки
Въглехидрати <1 g
Кости, Тъкани & Хрущяли смес 880 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature's Way Bone, Flesh & Cartilage 440 мг 100 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 26
  • Наличност: В наличност
26.99 лв
Бърза поръчка