Naturalico Tri-Carnimax 60 капсулиNL761
Naturalico Tri-Carnimax 60 капсули
32.00 лв
product header
Naturalico Tri-Carnimax 60 капсулиNL76

TRI-CARNIMAX Трикомпонентна формула за повишаване на енергията и стимулиране на мастния метаболизъм  

  • Поддържа здравословен метаболизъм
  • Повишава енергията
  • Подобрява когнитивната функция и паметта

Tri-CarniMax  е мощна комбинация от три различни форми на една аминокиселина. Комплексът предоставя 400 мг. Ацетил L-Карнитин, 400 мг. L-Карнитин L-Тартрат и 500 мг. L-Карнитин (база). Това са едни от най-ефективните компоненти за изгаряне на излишните мазнини и намаляване на телесното тегло. Карнитинът е  естествено срещащо се в човешкото тяло съединение със структура наподобяваща аминокиселина, затова често е възприеман като такава. Карнитинът се синтезира в тялото от аминокиселините лизин и метионин чрез черния дроб и бъбреците и е концентриран главно в мускулите, сърцето, мозъка и имунните клетки. Приемът на L-Карнитин под формата на добавки има множество ползи за организма. Той играе основна роля в мастния метаболизъм и производството на енергия. Отговорен е за транспортирането на дълговерижните мастни киселини до клетъчния енергиен център (митохондриите), където те биват изгаряни и преобразувани в основен източник на енергия.

Ацетил L-Карнитин подпомага здравето на сърдечно-съдовата и мозъчната функция. Това е единствената форма на тази аминокиселина, която може да премине през кръвно-мозъчната бариера.

L-Карнитин L-Тартрат отговаря за предпазването на мускулите от увреждане и намаляването на времето за възстановяване след тренировка.

Tri-CarniMax е със силно изразено антиоксидантно действие. Приемът му ще ви помогне да се предпазите от вредното влияние на свободните радикали.

За оптимални резултати и цялостно укрепване на организма приемайте Tri-CarniMax в съчетание с балансиран хранителен режим и подходящ тренировъчен режим.

Препоръчителен прием:

Като хранителна добавка, приемайте по 2 капсули дневно с 240 мл. вода. За най-добри резултати изполвайте този продукт в продължение на поне 45 дена. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Този продукт трябва да се използва в съчетание с балансирана диета и подходяща тренировъчна програма.

Дозировка
Доза 2 капсули
Дози в опаковка 30
Съставки
Ацетил Л-карнитин 400 mg
Л-карнитин база 500 mg
Л-карнитин тартарат 400 mg
4 Naturalico Tri-Carnimax 60 капсули
Не мога да кажа че съм много вчечатлен, може и моите очаквания да са били високи, незнам.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Naturalico Tri-Carnimax 60 капсули

  • Производител: Naturalico
  • Код на продукта: NL76
  • Наличност: В наличност
32.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359