Naturalico Ionic magnesium 20 x 25 mlNL611
Naturalico Ionic magnesium 20 x 25 ml
42.00 лв
product header
Naturalico Ionic magnesium 20 x 25 mlNL61

Ionic Magnesium (Йонен магнезий със стевия)

·         Предотвратява появата на мускулни крампи и скованост

·         Укрепва мускулната тъкан и костите

·         Спомага за трансмисията на мускулните и нервни импулси

·         Намалява стреса

·         Обогатен с Борон и витамин В6

ВНИМАНИЕ: Не превишавайте препоръчван ата доза. Бременни или кърмещи жени, деца под 18 години и лица с установени медицински състояния трябва да се консултират с лекар преди да използват този или който и да е друг продукт. ПАЗЕТЕ ДАЛЕЧ ОТ ДЕЦА. Не използвайте, ако вътрешното уплътнение на капачката е повредено или скъсано. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното и балансирано хранене.

Дозировка: 1 ампула

Дози в опаковка:

Магнезият е есенциален минерал, който участва като кофактор в над 300 ензимни реакци в тялото. Той е жизнено важен за предотвратяване на симптомите вследствие на  дефицита на минерала в тялото, които често се наблюдават при съвременния човек - спад в имунната система, мускулни крампи и скованост, умора и слабост. Примемът на магнезий укрепва мускулната тъкан и костите, намалява крампите, схващанията и мускулната умора. Изтръпването, взнезапните смени на настроението,  липсата на концентрация и промяната в сърдечния ритъм също могат да бъдат преодолени с прием на магнезий.

Минералът е особено важен при физическо натоварване и стрес. Той притежава антикатаболен ефект, намалявайки нивото на кортизола. Подпомага възстановяването и предпазва от контузии и служи за превенция. Оптималнте нива на магнезий в тялото благоприятстват здравето на зъбите и костите.

Йонната форма на магнезия на Naturalico насърчава здравината и твърдостта на костите и прави зъбите по-здрави. Адекватният прием спомага и за поддържането на калциевия баланс. Минералът благоприятства здравето на черния дроб и мозъка. Магнезият може да действа на кръвно-мозъчната бариера, за да се предотврати навлизането на стресови хормони в мозъка и да се повиши нивото на серотонин, като по този начин симптомите на депресия биват овладяни, а сънят спокоен. Към многобройните ползи на магнезия се причислява и способността му да регулира нервния и мускулния тонус на организма. Той спомага за трансмисията на мускулните и нервни импулси, както и за доброто и пълноценно усвояване на хранителните вещества.

Заедно с боронът и витамин В6, магнезиевият комплекс на Naturalico служи за превенция на остеопороза, повишава костната плътност, намалява симптомите на артрит и поддържа скелетната структура силна.

Течната му йонна форма използвана в комлекса на Naturalco го прави по-лесно и добре усвоим от тялото. А, проблемите, свързани с прекаленото количество неизползваем продукт са елиминирани.

Ролите на магнезия в тялото:

·         Здрави зъби и кости

·         Релаксиране на нервната с-ма и мускулите

·         Подобрена функция на мозъка и черния дроб

·         Подобрен сън

·         Контролиране на нивата на холестерол

·         По-добро усвояване на хранителните вещества от организма

·         Активация на важни ензими

·         Поддържане на добро настроение и контролиране нивата на стрес

·         Облекчение на предменструални болки и неразположение

·         Насърчаване на здравето на сърдечно-съдовата с-ма и спомагане за поддържане на стабилен сърдечен ритъм

·         Подобрена мускулна функция

·         Превенция срещу мускулни спазми и скованост

·         Помага за постигане и поддържане на калциев баланс в тялото

·         Контрол над нивата на кръвната захар и инсулина

·         Спомага за трансмисията на мускулните и нервни импулси

Напишете отзив
    Лош           Добър

Naturalico Ionic magnesium 20 x 25 ml

  • Производител: Naturalico
  • Код на продукта: NL61
  • Наличност: В наличност
42.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359