Naturalico Female Harmony 60 капсулиNL431
Naturalico Female Harmony 60 капсули
30.00 лв
product header
Naturalico Female Harmony 60 капсулиNL43

Екстракт от Червена детелина, Изофлавони 8%

  •          Спомага за поддържане на хормоналния баланс при жените
  •          Благоприятства сърдечно-съдовата функция
  •          Холистично балансиран екстракт

 

Червената детелина е лечебно растение с удивителни ползи за здравето. Благодарение на високото си съдържание на изофлавони, тази билка поддържа хормоналния баланс и нормалното функциониране на женската полова система.

Изофлавоните са вещества от групата на растителните естрогени, наречени фитоестрогени. Те имат действие подобно на това  на женските полови хормони като по този начин спомагат за поддържането на хормоналния баланс.

Приемът на червената детелина под формата на хранителна добавка оказва благоприятен ефект върху предментруалните симтоми и симптомите при менопауза като потене, топли и студени вълни, раздразнителност, тревожност. Червената детелина играе важна роля в профилактиката на сърдечно-съдови заболявания.

Препоръчителна доза:

Като хранителна добавка, приемайте по 1 капсула дневно, за предпочитане между храненията.

ВНИМАНИЕ: Не превишавайте препоръчваната доза. Бременни или кърмещи жени, деца под 18 години и лица с установени медицински състояния трябва да се консултират с лекар преди да използват този или който и да е друг продукт. ПАЗЕТЕ ДАЛЕЧ ОТ ДЕЦА. Не използвайте, ако вътрешното уплътнение на капачката е повредено или скъсано. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното и балансирано хранене.

Дозировка: 1 капсули

Дози в опаковка: 60  

Напишете отзив
    Лош           Добър

Naturalico Female Harmony 60 капсули

  • Производител: Naturalico
  • Код на продукта: NL43
  • Наличност: В наличност
30.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359