Natural Sterol Complex 90 таблеткиnaturalsterolcomplex1
Natural Sterol Complex 90 таблетки
40.00 лв
product header
Natural Sterol Complex 90 таблеткиnaturalsterolcomplex

Natural Sterol Complex състоящ се от 8 незаменими компонента събрани в едно, а именно: активатори, стимуланти от растителен вид, амино киселини, енергиина база, важни мастни киселини (EFAs), електролити, бустери за по-добри резултат, важни минерали и nucleosides.Всичко това ще ви направи по-голям и по-твърд за по-малък период от време.

Natural Sterol Complex съдържа натурални активатори и подобен на готовия тестостерон, който е забранен, Natural Sterol Complex предоставя също анаболни ефекти за увеличаване на мускулната маса. Също така той съдържа и специални стероли, който забвят рецепторите на естрогена и по този начин намаляват тяхната роля т.е. тестостерона остава в тази форма, а не част от него да се превърне в естроген.

Увеличете масата и плътноста си!

Нова концентрирана формула за стимулиране на тялото! Оралните стероиди или тези, който се инжектират са производни на тестостерона, високо анаболен хормон. Тъй като стероидите предизвикват много нежелани странични ефекти, в днешно време трениращите ги отбягват и на тяхно място използват с натурални заместители, такъв какъвто е Natural Sterol Complex.

Другите съставки на Natural Sterol Complex правят този продукт добре хранителен и подпомагат неговото действие за увеличаване на чиста мускулна маса. Това не е стероиден продукт и е легален за продажба.

Начин на прием: Приемат се по 2 таблетки след всяко хранене.В тренировъчните дни, приеме 2 таблетки с предтренировъчното хранене и по 2 таблетки, след две хранения.

Разфасовка: 90 таблетки

Състав:

5 Natural Sterol Complex 90 таблетки
Чаша вода.
5 Natural Sterol Complex 90 таблетки
С колко мл вода трябва да се приемат тези 2 таблетки ?
Напишете отзив
    Лош           Добър

Natural Sterol Complex 90 таблетки

  • Производител: Universal Nutrition
  • Код на продукта: naturalsterolcomplex
  • Наличност: Изчерпан
40.00 лв