Natural Factors Wild Pacific Salmon Oil 1000 мг 90 дражета22561
Natural Factors Wild Pacific Salmon Oil 1000 мг 90 дражета
34.99 лв
product header
Natural Factors Wild Pacific Salmon Oil 1000 мг 90 дражета2256

Омега-3 мастните киселини са полиненаситени мастни киселини и  са едни от най - важните хранителни вещества за здравето. Тялото Ви има нужда от омега-3 мастни киселини за много от своите  функции, като например  съсирването на кръвта и изграждането на клетъчните мембрани в мозъка. През последните години, много хора са се обърнали към добавките с рибено масло, за да си набавят омега-3. Те са сигурен начин да получавате необходимото количество от тези важни мастни киселини. Представяме Ви продукта Wild Pacific Salmon Oil (Дива Тихоокеанска Сьомга Масло) на Natural Factors. Той съдържа само масло от сьомга, в което е запазено съотношението на мастни киселини, срещано само в свободно плуващите риби. Това го прави уникален продукт, защото за постигане на високи съотношения на EPA и DHA, някои налични на пазара капсули с масло от сьомга се обогатяват, допълнително с други рибени масла.

Действие на продукта:

  • Понижава  кръвното налягане и холестерола
  • Предпазва от натрупването на плака в артериите
  • Защитава от сърдечно-съдови заболявания
  • Понижава  триглицеридите
  • Противовъзпалително действие
  • Благотворно повлиява леки депресивни състояния


Омега-3 мастните киселини и са свързани с много ползи за здравето, включително защита срещу сърдечно заболяване и  инсулт. Нови изследвания доказват положителното влияние на тези мастни киселини върху редица състояния като остеоартрит, депресия, възпалителни заболяване на червата и други. Омега-3 намиращи се в добавките с рибено масло, каквато е и Omega Angel, имат пряка или непряка роля в почти всеки един от процесите, които протичат в тялото Ви, дори когато се опитвате да изградите мускули, да изгаряте  мазнини, да поддържате мускулите или да се възстановявате след  тренировка.

Омега-3 няма сами по себе си да извършат тези процеси, но ще изиграят съществена роля за тяхното протичане. Омега-3 мастните киселини играят важна роля в образуването на клетъчните мембрани в тялото, и  са неразделна част от процеса на производство на хормоните, които регулират възпаленията, съсирването на кръвта и изчистването на артериалните стени. Изследванията показват, че омега-3 мастните киселини предпазват сърдечно-съдовата система по редица начини. Те спомагат за постигането на по-ниски нива на холестерола, като по този начин предпазват от натрупването на плаки по стените на артериите.

Също така, омега-3 намаляват нивата на нездравословните мазнини наречени триглицериди, които  са свързани с повишен риск от сърдечно-съдови заболявания. Едно от многото предимства на омега-3 мастните киселини, е тяхната способност да намаляват възпаленията в организма. Този ефект може да осигури известно облекчение за хората, които имат възпалителен артрит. Добавките с омега-3, в случая продукта Wild Pacific Salmon Oil (Дива Тихоокеанска Сьомга Масло) могат да подобрят вашето зрение и дори да намалят симптомите на депресията.

Начин на употреба: Приемайте по 4 капсули на ден.

Код: 2256

Разфасовка: 90 дражета

Състав:

natural-factors-diva-tihookeanska-siomga-maslo--soft-sf

Дозировка
Доза 1 драже
Дози в опаковка 90
Съставки
DHA (Docosahexaenoic Acid) 70 mg
EPA (Eicosapentaenoic Acid) 80 mg
Витамин Е 10 IU
Калории 10
Калории от мазнини 10
Мазнини 1 g
Масло от дива тихоокеанска сьомга 1000 mg
Омега 3 Мастни киселини 200 mg
Холестерол 10 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Natural Factors Wild Pacific Salmon Oil 1000 мг 90 дражета

  • Производител: Natural Factors
  • Код на продукта: 2256
  • Наличност: В наличност
34.99 лв
Бърза поръчка