Natural Factors Vitamin D3 За Деца 400 IU 15 мл15451
Natural Factors Vitamin D3 За Деца 400 IU 15 мл
31.00 лв
product header
Natural Factors Vitamin D3 За Деца 400 IU 15 мл1545

Витамин D3 Big Friends за деца от Natural Factors, Canada е чудесен естествен източник на витамин „слънце”, който е от изключително значение за изграждане на здрави кости и зъби. Витамин D подпомага абсорбцията на калций и фосфор и така насърчава по естествен начин здравословния детски растеж. Подходящ и за бебета.

Витамин Д е един от най-важните витамини-той е необходим особено много на новородените и децата. Този витамин е главният биологичен регулатор на усвояването на калция и е от основно значение за здравето на костите. Представяме Ви продукта Vitamin D3 (Витамин Д3 За Деца) на Natural Factors. Всяка капка от него доставя препоръчителната дневна доза за новородени и деца до 1 годинка-400 единици дневно (400IU витамин D3 /холекалциферол/). Затова Витамин D3 в състава на този продукт се добива от супер чист ланолин, извлечен от напоена със слънце вълна. Ланолинът е преминал през високотехнологичен процес на обработка, благодарение на който полученият витамин D3 е с високо фармацевтично качество. А това е същата форма на витамина, която се синтезира в човешкото тяло при взаимодействието на кожата със слънчевите лъчи. Продуктът съдържа цели 500 дози! Това означава, че разфасовката стига за около 1, 5 г.

Действие на продукта:

  • Поддържа костите здрави
  • Осигурява пълноценното усвояване на калция
  • Предпазва от рахит
  • Поддържа доброто състояние на кожата
  • Стимулира имунната система


Дефицитът на Витамин Д, може да причини различни  заболявания на костите и отслабване на мускулите. Витамин Д  е важен също така и за  имунната система. Дефицитът му се свързва с повишен риск от  инфекции, настинки,  кародиологични заболявания, множествена склероза, ревматичен артрит, дори и ракови заболявания. Този витамин стимулира здравето на  имунната система, като подпомага  добрите бактерии в организма да се грижат за унищожаването на лошите. Без достатъчно Витамин Д, организмът е податлив на инфекции и по-трудно се бори с възпаленията.

Безспорно, най-важната функция на витамин Д е да регулира концентрацията на калций и фосфати в кръвта.  Работейки  заедно с калция и фосфора, витамин Д осигурява  тяхната абсорбация от вътрешните стени, и поддържа необходимите им нива във вашия организъм. Витамин Д понижава  риска от развитие на множествена склероза, тъй като поддържа нормалното  функциониране на мозъка в по-зряла възраст. С това се обяснява и способността му, да предпазва  от депресия и други психични проблеми. С помощта на продукта Vitamin D3 (Витамин Д3 За Деца) Вие ще осигурите на вашето дете необходимото количество от този важен витамин.

Начин на употреба: По 1 капка на ден, добавена в течност.

Код: 1545

Разфасовка: 15 милилитра

Състав:
natural-factors-vitamin-d--deca-sf

Напишете отзив
    Лош           Добър

Natural Factors Vitamin D3 За Деца 400 IU 15 мл

  • Производител: Natural Factors
  • Код на продукта: 1545
  • Наличност: В наличност
31.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359