Natural Factors Tonalin CLA 1000 мг 90 дражета20461
Natural Factors Tonalin CLA 1000 мг 90 дражета
84.00 лв
product header
Natural Factors Tonalin CLA 1000 мг 90 дражета2046

Учените смятат, че една от причините за затлъстяването е недостатъчното количество свързана линолова киселина CLA в организма. Липсата на тази киселина в храната, нарушава сериозно метаболизма. Това е така, защото  тя спомага за пълното навлизане на глюкозата в мускулните клетки, като по този начин  предотвратява  нейното преобразуване в мазнина. Можете да си набавите тази мастна киселина, чрез продукта Tonalin CLA (Тоналин Кла) на Natural Factors. Всяка капсула от продукта съдържа 780 мг свързана линоленова киселина, извлечена от тоналин – един от най-висококачествените източници на линоленова киселина.

Действие на продукта:

  • Стимулира изгарянето на мазнините
  • Подпомага мускулния растеж
  • Ускорява метаболизма
  • Понижава холестерола
  • Предпазва сърдечно-съдовата система
  • Има антикатаболен ефект


CLA  е естествена мастна киселина, която  ускорява разграждането на вече складирани телесни мазнини, и ги транспортира в кръвообращението, където тези мазнини се изгарят за генериране  на енергия. Също така, CLA  притежава свойството  да транспортира големи количества хранителни вещества до мускулните клетки. Това е от голяма полза за бодибилдърите, защото чрез това си свойство, CLA може да  увеличи мускулната маса. Разбира се, това е възможно само ако е  съпроводено и с ежедневни тренировки. В общи линии, може да се каже, че CLA потиска способността на организма да складира мазнини, като модифицира определени ензими в сложната обмяна на мазнините.

В продължение на много години се е смятало, че мазнините са изключително вредни за човешкото здраве, но се оказва обратното. Всъщност, CLA е мощен  антиоксидант, а също така е и инхибитор на ензимите, отговорни за съхранение на липидите в мастните клетки. Конюгираната линолова киселина, регулира синтеза  на двата хормона лептин и резистин,  които са в тясна взаимовръзка и  взаимодействие с инсулина, и оказват решаващо  влияние  върху апетита, и натрупването на мазнини. Свързана линолова киселина насърчава имунната система, поддържа здравословен метаболизъм и намалява нивото на вредния холестерол.

Също така, CLA във формулата на Tonalin CLA (Тоналин Кла) има благоприятно действие върху сърдечно-съдовата система и предпазва от развитие на някои видове ракови заболявания. подобрява начина, по който тялото складира получената чрез обменните процеси енергия. По този начин, регулира и намалява телесните мазнини в областта на талията, корема и ханша и предпазва от повторното им натрупване.

Начин на употреба: Да се приемат по 2 дражета по 3 пъти на ден.

Код: 2046

Разфасовка: 90 дражета

Състав:

natural-factors-tonalin-cla--mg-sf

Дозировка
Доза 2 дражета
Дози в опаковка 45
Съставки
CLA 1560 mg
CLA смес 2000 mg
Калории 20
Калории от мазнини 20
Мазнини 2 g
Полиненаситени мазнини 2 g
4 Natural Factors Tonalin CLA 1000 мг 90 дражета
Продуктите на тази марка са много добри но ми се струва малко прехвалено в България. В чужбина са по-евтини но това верояно идва от вноса, незнам мисля че бяха америка или канада.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Natural Factors Tonalin CLA 1000 мг 90 дражета

  • Производител: Natural Factors
  • Код на продукта: 2046
  • Наличност: В наличност
84.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359