Natural Factors Tea Tree Spray 30 мл43511
Natural Factors Tea Tree Spray 30 мл
22.00 лв
product header
Natural Factors Tea Tree Spray 30 мл4351

Чаеното дърво (Melaleuca alternifolia) е растение, което принадлежи към сем. Миртови. От него се извлича маслот, което е почитано заради своите антибактериални, противогъбични, антивирусни и имуномодулиращи свойства. В Австралия, ползите от маслото от чаено дърво са известни още от хилядолетия. Местните използвали листата на растението за направата на специален чай, лекуващ кашлица и простуда или пък за лечение на инфектирали рани, ухапвания от насекоми, порязвания, изгаряния и др. Днес науката разполага със солидни доказателства, че маслото от чаено дърво може успешно да се използва за лечение на гъбични инфекции, акне и много други болестни състояния на кожата. Представяме Ви продукта Tea Tree Spray (Чаено Дърво Спрей) на Natural Factors, който ще Ви даде всички ползи от растението. Съдържа 100% чисто, натурално масло от чаено дърво, получено чрез дестилация на водна пара. Към продукта е добавено масло от мента, с цел приятен охлаждащ ефект.

Действие на продукта:

  • Антибактериално и противогъбично
  • Облекчава състоянието на кожата при инфекции
  • Намалява кожните възпаления
  • Стимулира имунната система


Маслото от чаено дърво се отличава със силни антисептични свойства, което означава че то е в състояние да унищожи инфекциите, причинявани от бактерии. То може да елиминира или предотврати растежа на микробите, включително бактерии, гъбички, вируси и паразити. Ефектът на маслото от чаено дърво е много близък до този на химичните дезинфектанти, с тази разлика, че то е напълно естествено и натурално средство. Маслото от чаено дърво съдържа над  100 растителни химикали, повечето от които са класифицирани като монотерпени , сескитерпени , и свързаните с тях алкохоли. Основната съставка, на която маслото дължи лечебните си свойства обаче, е т. нар. терпинен-4-ол, който ефективно противодейства на множество патогенни бактерии и гъбички, като същевременно не уврежда кожните слоеве.

Маслото от чаено дърво стимулира имунната система, активира мозъчната дейност, действа силно антисептично, противовирусно, инсектицидно и потиска сърбежа. То може да се използва при различни дихателни проблеми, като например кашлица или синузит. Облекчава състоянието при болки в ставите, остеопороза, хемороиди или вагинално течение. Също така, може да премахне пърхота, противодейства при косопад и значително подобрява състоянието на кожата при акне. Известно е още, че водата за уста със съдържание на чаено дърво, е много полезна срещу различни инфекции на устната кухина, включително заболявания на венците, зъбобол или лош дъх. Можете да си осигурите всичко това с продукта Tea Tree Spray (Чаено Дърво Спрей)!

Начин на употреба: Пръскайте директно върху кожата, колкото пъти е необходимо.

Код: 4351

Разфасовка: 30 милилитра

Състав:

Mасло от листа на чаено дърво, вода, глицерин, ментол, масло от мента.

Напишете отзив
    Лош           Добър

Natural Factors Tea Tree Spray 30 мл

  • Производител: Natural Factors
  • Код на продукта: 4351
  • Наличност: В наличност
22.00 лв
Бърза поръчка