Natural Factors Soy Isoflavones 50 мг 60 капсули27101
Natural Factors Soy Isoflavones 50 мг 60 капсули
25.00 лв
product header
Natural Factors Soy Isoflavones 50 мг 60 капсули2710

Изофлавоните представляват вещества, отнасящи се към групата на растителните естрогени, тоест-към групата на фитоестрогените. Действието им наподобява това на женските полови хормони-естрогените. Изофлавоните имат ефект на естрогени и на  антиестрогени. Антиестрогенното им въздействие означава, че се конкурират с ендогенния естроген за естрогеновите рецептори и благодарение свързването си с тях, действат като антиестрогени. Изофлавоните укрепват имунната система и са мощни антиоксиданти. Те допринасят за правилното функциониране на сърдечно-съдовата система и артериите. Подпомагат нормалното състояние на женския организъм в периода на менопаузата. Можете да ги получите с продукта  Soy Isoflavones (Соя Изофлавони) на Natural Factors.

Действие на продукта:

  • Намалява горещите вълни
  • Намалява нощните изпотявания
  • Поддържа здравето на гърдите
  • Регулира хормоналния баланс
  • Предпазва сърдечно-съдовата система
  • Понижава нивата на холестерола
  • Не съдържа ГМО


Добре е, жените навлизащи в менопаузата, да започнат да приемат соеви изофлавони: генистеин, даидзеин, глицитиин. Това са фитоестрогени, които действат подобно на женските полови хормони (естрогените), но  не са стероиди. Широко известен и неуспорим факт е, че соевите изофлавони са едно отлично  средство срещу симптомите на менопауза. Това е така, защото  соевите изофлавони подкрепят функцията на женската полова система и спомагат за поддържане на естествения хормонален баланс по време и след менопаузата. Много жени ги използват, за да се преборят  с горещите вълни, нощното изпотяване и нервното напрежение.

Соевите изофлавони имат мек естрогено-подобен ефект, какъвто се използва при хормонозаместителните терапии.Освен това, соевите изофлавони помагат при наднормено тегла, тъй като   допринасят и за изчистване на подкожните. Доказано е също така, че соевите изофлавони спомагат до голяма степен  за заздравяване на костната система. Всеизвестен факт е, че естрогенът съдейства за  увеличаването  на костната плътност и за  заздравяването  на костите. За съжаление обаче, естрогенът има и отрицателно действие - той често може драстично да увеличи риска от рак.

Ето защо много хора търсят природни алтернативи - соевите изофлавони съдържащи се в Soy Isoflavones (Соя Изофлавони)  могат да бъдат ключов фактор, който  да  предотврати  загубата на костна тъкан. Изследванията показват, че соевите изофлавони са ефективно средство за  предотвратяване на сърдечно-съдови  болест. Причината за това, е че соевите изофлавони притежават способността да   намаляват нивата  на общия холестерол, на липопротеините с ниска плътност, а също така да попречат и предотвратят  натрупването на плака по стените на  артериите.

Начин на употреба: За намаляване на загубата на минерали в костите при жени в постменопауза, по 6 капсули дневно. Периодът на приемане трябва да е над 6 месеца за максимален ефект. За облекчаване на симптомите на менопаузата за жени в менопауза и постменопауза, по 7 капсули дневно. Периодът на приемане трябва да е над 2 седмици за максимален ефект. Не приемайте едновременно с медикаменти-направете пауза от няколко часа между приемите. Консултирайте се със специалист за прием над 1 година.

Код: 2710

Разфасовка: 60 капсули

Състав:

natural-factors-soy-isoflavones-sf

Напишете отзив
    Лош           Добър

Natural Factors Soy Isoflavones 50 мг 60 капсули

  • Производител: Natural Factors
  • Код на продукта: 2710
  • Наличност: В наличност
25.00 лв
Бърза поръчка