Natural Factors Сао Палмето + Ликопен 442 мг 90 софтгел капсули45521
Natural Factors Сао Палмето + Ликопен 442 мг 90 софтгел капсули
94.99 лв
product header
Natural Factors Сао Палмето + Ликопен 442 мг 90 софтгел капсули4552

Ликопен - един от най-мощните природни антиоксиданти


Комбиниран продукт на Natural Factors, оказващ ефективна подкрепа за мъжко здраве, в частност за нормалното функциониране на простатната жлеза. С напредване на възрастта при мъжете, се наблюдава известно увеличаване на простатната жлеза. Разширяването и възпалението на простатата пречат на потока на урината и заплашват нормалната сексуална функция. Доброкачествената хиперплазия на простата (ДХП) води до чести нощни позиви за уриниране, парене и затруднено уриниране.

Растението сао палмето облекчават урологичните проблеми, свързани с ДХП. Изследвания показват, че екстрактът от сао палмето не позволява  стимулирането на простатните жлези, което намалява размножаването на техните клетки и разширяването на простатата. За разлика от терапиите с алфа-блокери и инхибиторите на -5-алфа-редуктаза, екстрактът от сао палмето не крие рискове от сексуална дисфункция. Действието му го прави чудесен избор за поддържане на естествените функции на простатната жлеза и производството на тестостерон.

Ликопенът защитава тялото от оксидативен стрес, причинен от свободните радикали. Насърчава здравето на сърцето, мозъка, подпомага тялото при инфекции, подпомага зрението.

Третата ключова съставка, която подпомага мъжкото здраве е масло от тиквено семе. Проучвания сочат, че е ефективно средство за предотвратяване на аномалии на сперматозоидите и стимулиране на броя им. Комбинацията с екстракт от сао палмето подобрява качеството на живот при мъже с ДПХ.

Сао Палмето + Ликопен 442 mg x 90 софтгел капсули

Забележка: Ако страдате от рак на простата или приемате лекарства за разреждане на кръвта се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Прием: По 1 софтгел капсула 2 пъти дневно

Опаковка: 90 софтгел капсули

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 90
Съставки
Ленено масло 160 mg
Ликопен 2 mg
Сао Палмето 160 mg
Тиква (семе) 120 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Natural Factors Сао Палмето + Ликопен 442 мг 90 софтгел капсули

  • Производител: Natural Factors
  • Код на продукта: 4552
  • Наличност: В наличност
94.99 лв
Бърза поръчка