Natural Factors PS Phosphatidylserine 100 мг 30 дражета26121
Natural Factors PS Phosphatidylserine 100 мг 30 дражета
45.00 лв
product header
Natural Factors PS Phosphatidylserine 100 мг 30 дражета2612

Представяме Ви продукта PS Phosphatidylserine (Пиес Фосфатиделсерин) на Natural Factors е хранителна добавка, съдържаща Фосфатидил Серин.Това е фосфолипиден компонент, който се извлича от соевия лецитин. Този продукт значително подобрява мозъчните функции. Пиес Фосфатиделсерин също така засилва паметта и мисловната дейност и съдейства за поддържане на междуклетъчната комуникация. Фосфатидил серинът  представлява фосфолипид, който е съставна част на  всички клетъчни  мембрани, но с най-голямо съдържание е в мозъчните клетки. Много изследвания доказват, че фосфатидил-серинът изпълнява функция  на мозъчен стимулант.

Действие на продукта:

  • Подкрепя мозъчните функции
  • Засилва умствената дейност
  • Понижава нивата на кортизола
  • Подсилва паметта


Фосфатидилсеринът стимулира и активизира  предаването на информация между мозъчните клетки и спомага за нейното трайно съхраняване. Ето защо е подходящо лечебно средство  при старчески деменции. Този фосфолипид повишава устойчивостта на мозъчните клетки и подпомага  мозъкът да синтезира  допамин. Както е известно, дефицитът на допамин води до синдрома на пониженото  внимание и хиперактивност. Ежедневния прием на фосфадитилсерин, влияе положително върху   клиничната  депресия . Това съединение е от първостепенна необходимост   за вашите клетки поради  стреса и  лоши хранителни навици, съпътстващи вашето ежедневие.

Фосфадитилсеринът е подходящ за употреба, при  хора от всички възрасти, тъй като съдейства  за поддържане и възстановяване на психичното и умствено състояние.  Основните ефекти свързани с употребата на фосфадитилсерин включват подобряване на дългосрочната и краткосрочната памет, нормализация на емоционалното състояние, както и частично възстановяване на мисловните умения при атеросклероза и старческа деменция.  Фосфатидилсеринът  спира процесите на стареене на мозъчните клетки, спомага  възстановяването на структурата на нервната тъкан и значително подобрява метаболизма на мозъчните  клетки.

Фосфадитилсеринът е подходящ и за активно спортуващите хора, защото той значително понижава нивата на кортизола. Това спомага за  бързото възстановяване на мускулните клетки и предотвратяване на болките след интензивна тренировка. Фосфатидилсеринът във формулата на PS Phosphatidylserine (Пиес Фосфатиделсерин) има благотворно действие и върху  формирането на костното вещество, правилната функция  на тестисите, регулиране на  сърдечния ритъм, производството  на  хормони от надбъбречните жлези, възстановяването на тъканите, предпазване от   увреждания, лечението на автоимунните заболявания и други.

Начин на употреба: По 1 драже 3 пъти дневно.

Код: 2612

Разфасовка: 30 дражета

Състав:

 

Съдържание (в 1 софтгел капс.) дн. доза
Слънчогледов лецитин, обогатен с фосфатидилсерин, от който    
Слънчоглед (семена) 565 mg 1695 mg
Фосфатидилсерин (PS) 100 mg 300 mg


Съдържа още: Фосфатидилхолин, Фосфатидилинозитол и Фосфатидилетаноламин.

Други съставки: Софтгел капсула (желатин E441, глицерол E422, пречистена вода), лецитин от слънчоглед (без ГМО).

Не съдържа: ГМО; изкуствени консерванти, оцветители или подсладители; царевица, млечни продукти, соя, нишесте/скорбяла, пшеница, глутен или мая.

 

Дозировка
Доза 1 драже
Дози в опаковка 30
Съставки
Слънчогледов лецитин 565 mg
Фосфатидилсерин 100 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Natural Factors PS Phosphatidylserine 100 мг 30 дражета

  • Производител: Natural Factors
  • Код на продукта: 2612
  • Наличност: В наличност
45.00 лв
Бърза поръчка