Natural Factors Papaya Enzymes 60 таблетки17481
Natural Factors Papaya Enzymes 60 таблетки
25.00 лв
product header
Natural Factors Papaya Enzymes 60 таблетки1748

Храносмилането е важен процес, на който не се обръща много внимание. Всъщност, от него се определя вашето здравословно състояние, защото храносмилането е свързано с усвояването на полезните вещества от храната. Храносмилателните ензими подпомагат храносмилането, и се срещат естествено в храносмилателния Ви тракт. Но понякога, поради различни причини, тези ензими не са достатъчно, или не функционират правилно. Тогава се появяват различни неприятни симптоми след хранене.

Това е знак, че храносмилателните ензими в тялото Ви, може да  се нуждаят от помощ. Можете да им я осигурите, чрез приема на продукта Papaya Enzymes (Папая Ензими)на Natural Factors, който предоставя широк спектър от храносмилателни ензими в подкрепа на нормалното храносмилане и добро здраве. Вкусните дъвчащи таблетки са отличен източник на ензими, подпомагащи разграждането на храната. Продуктът предлага високо ефективна комбинация от протеолитични ензими папаин, амилаза и бромелаин.

Ползи от приема на продукта:

  • Поддържа здравето на храносмилателния тракт
  • Значително подобрява храносмилането
  • Облекчава и намалява стомашния дискомфорт
  • Освежава дъха
  • Оказва антибиотично действие
  • Предпазва от чернодробни заболявания


Папаята е високо тропическо дърво, което достига височина от 6-9 метра. Среща се в горещите, влажни тропически гори на Централа и Южна Америка. Папаята  е храна, която предлага множество  ползи за здравето, включително за подобряване на храносмилането. Благодарение на един ензим в папаята, плода  може да успокои стомашното  разстройство, причинено от преяждане, и дори може да помогне за лечение на язви. Това е  храносмилателния ензим папаин, който представлява протеолитичен ензим, разграждащ белтъците. Благодарение на този ензим се осигурява по-пълното и бързо  разграждане на храни богати на белтъци, като  яйца, месо, сирена, риба и ядки. Този  ензим е  бил  използван  от векове за лечение на редица нарушения в храносмилането.

Продукта Папая Ензими подобрява функционирането  на храносмилателната система, а също така   премахва симптомите на лошо храносмилане, като газове, подуване, диария, тежест в стомаха. Грижата  за здравето на храносмилателната система, никога не е била  по-лесна!  Амилаза-спомага за разграждането на въглехидратите в процеса на храносмилането и влияе върху нивата на глюкоза в кръвта. Бромелаин-разгражда протеините на аминокиселини. Притежава силни противовъзпалителни и антибиотични свойства, и оказва контрол върху алергичните реакции. Потиска апетита, подпомага редукцията на теглото, подсилва имунитета. Papaya Enzymes (Папая Ензими) е идеалното решение за временно облекчение на  храносмилателни  разстройства от различен характер.

Начин на употреба: ЗА ВЪЗРАСТНИ! По 1 таблетка 3-4 пъти дневно с храна.

Опаковка: 60 дъвчащи таблетки
 

Съдържание: в 1 табл. дн. доза
Папаин (от плод на папая) 300,000 USP* 1200,000 USP
Амилаза (от дрождите Aspergillus oryzae) 500 SKBU* 2000 SKBU
Бромелаин (от стебло на ананас) 32,000 PU* 128,000 PU
Дозировка
Доза 1 таблетка
Дози в опаковка 60
Съставки
Амилаза 500 SKBU
Бромелаин 32,000 PU
Папаин 300,000 USP
Напишете отзив
    Лош           Добър

Natural Factors Papaya Enzymes 60 таблетки

  • Производител: Natural Factors
  • Код на продукта: 1748
  • Наличност: В наличност
25.00 лв
Бърза поръчка