Natural Factors OsteoMove 1431 мг 120 таблетки26841
Natural Factors OsteoMove 1431 мг 120 таблетки
93.00 лв
product header
Natural Factors OsteoMove 1431 мг 120 таблетки2684

Ако спортувате активно, или работата Ви е свързана със системно физическо натоварване, или пък сте в напреднала възраст, трябва да помислите за вашите стави. Те поемат цялата тежест на тялото и максимално се натоварват всеки ден. Особено при спортистите! Това води до тяхното износване, а от там до скованост, възпаления и редица ставни заболявания. Добре е, към вашият хранителен режим, да прибавите подходяща хранителна добавка, която ще защити вашите стави и сухожилия и ще се погрижи за тяхното възстановяване. OsteoMove (Остеомуув) на Natural Factors е точно такава добавка. Продукта ще Ви достави трите  доказали се съставки Глюкозамин, Хондроитин и МСМ, за оптимална грижа за вашите стави. Продуктът предлага и комплекс от 7 плодови концентрата със силен антиоксидантен ефект, както и екстракти от босвелия и куркума. С добавени колаген и хиалуронова киселина.

Действие на продукта:

  • Възстановява ставния хрущял
  • Оказва благотворно действие върху ставните функции
  • Забавя процеса на разрушаване на ставния хрущял
  • Поддържа подвижността на ставите
  • Има противовъзпалителен и болкоуспокояващ ефект
  • Съдържа 3 активни и доказали ефективността си съставки

Глюкозаминът е ключова съставна част  на клетъчните мембрани и на протеините от клетъчните повърхности, както и на молекулите, които държат клетките една за друга. При артрит и при увреждане, тъканите имат по-голяма нужда от глюкозамин. Глюкозаминът изпълнява изключително важна функция-той участва във формирането  на хрущялите,сухожилията, връзките и  синовиалната течност. В по-напреднала възраст, производството на глюкозамин от тялото значително намалява, което предизвиква болка и дискомфорт при движение, а с напредване на прозеса, различни ставни заболявания. Дългосрочната употреба на добавки съдържащи  глюкозамин,  може да съдейства за намаляване на  унищожаването хрущяла и на ставните повърхности.

Хондроитинът е вещество, което е  незаменима  съставни части на хрущяла. Той спомага за поддържане на неговата еластичност и поема  натоварванията, на които са изложени ставите. Най – важната функция на Хондроитина  е да възпира действието на ензимите, които причиняват необратимо разрушаване на хрущялите.  Когато хрущялната тъкан е възпалена и наранена, Хондроитина възпрепятства проникването на вода и хранителни вещества, но от друга страна пропуска полезните вещества. Действието му допълва идеално това на Глюкозамина, и заедно  съдействат  за производството на нови хрущяли.

OsteoMove (Остеомуув) съдържа и MSM-естествено сярно съединение, съдържащо сяра и групи метил. Намира се в тъканите  на всички живи организми и е съставен от 34% съдържание на сяра. MSM има изключително благотворен  ефект по отношение на редица здравни проблеми, включително артрит, мускулни и ставни болки. МСМ потиска болковите импулси по нервните влакна, (аналгезия), намалява възпалението, увеличава снабдяването с кръв, намалява мускулни спазми, и омекотява белезите.

Начин на употреба: Да се приемат по 2 каплети на ден с храна. Периодът на приемане трябва да е над 1 месец за максимален ефект.

Код: 2684

Опаковка: 120 каплети

Състав:

Съдържание: в 1каплета дн.доза
Глюкозамин сулфат 750 mg 1500 mg
калиев хлорид, извлечен от скелет на скарида и рак    
МСМ (метилсулфонилметан ) 300 mg 600 mg
Хондроитин сулфат 200 mg 400 mg
хондроитин сулфат натрий, извлечен от говежди хрущял    
Смес от плодове 100 mg 200 mg
комплекс InflamRelief, стандартизиран до 76% полифеноли    
грозде, нар, ягода, червена боровинка, синя боровинка, малина, черна боровинка    
Босвелия 50 mg 100 mg
екстракт от смола, от който 60% босвелиеви киселини    
Куркума 15 mg 30 mg
екстракт от корен 25:1    
Колаген тип II 7.5 mg 15 mg
извлечен от хидролизиран пилешки хрущял    
Хиалуроновата киселина 7.5 mg 15 mg
Манган (сулфат монохидрат ) 0.75 mg 1.5 mg
Бор (натриев тетраборат) 0.225 mg 0.45 mg
 
Дозировка
Доза 2 каплети
Дози в опаковка 60
Съставки
Бор 0.225 mg
Босвелия 50 mg
Глюкозамин сулфат 750 mg
Колаген 7.5 mg
Куркума 15 mg
Манган 0.75 mg
МСМ 300 mg
Смес от плодове 100 mg
Хиалуронова киселина 7.5 mg
Хондроитин сулфат 200 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Natural Factors OsteoMove 1431 мг 120 таблетки

  • Производител: Natural Factors
  • Код на продукта: 2684
  • Наличност: В наличност
93.00 лв
Бърза поръчка