Natural Factors Омега Фактор За Жени 1035 мг 60 дражета35761
Natural Factors Омега Фактор За Жени 1035 мг 60 дражета
31.00 лв
product header
Natural Factors Омега Фактор За Жени 1035 мг 60 дражета3576

Едни от най-важните за здравето вещества са омега-3 мастните киселини. Това са полиненаситени мастни киселини, от които тялото Ви има  за много от своите  функции, като например  съсирването на кръвта и изграждането на клетъчните мембрани в мозъка. Предлагаме Ви добавката Омега Фактор За Жени на Natural Factors. Продуктът съдържа ленено масло, рибено масло и масло от вечерна иглика. Спомага за поддържането на цялостния жизнен тонус у жените. Благоприятства нормалната дейност на нервната и сърдечно-съдовата системи. Допринася за нормалното функциониране на женския организъм в предменструалните дни, както и през постменструалния период. Не съдържа консерванти, изкуствени оцветители и аромати.

Действие на продукта:

  • Подобрява дейността на сърдечно-съдовата система
  • Подпомага нервната система
  • Подсилва имунитета
  • Подобрява цялостното здравословно състояние
  • Отличава се с противовъзпалително действие


Омега-3 мастните киселини във формулата на Омега Фактор За Жени имат много ползи за здравето, включително защита срещу сърдечно заболяване и  инсулт. Редица изследвания доказват положителното влияние на тези мастни киселини върху редица състояния като остеоартрит, депресия, възпалителни заболяване на червата и други. Омега-3 са свързани по пряк или косвен начин с почти всеки един от процесите, които протичат в тялото Ви, дори когато се опитвате да изградите мускули, да изгаряте  мазнини, да поддържате мускулите или да се възстановявате след  тренировка. Омега-3 няма сами по себе си да извършат тези процеси, но ще изиграят съществена роля за тяхното протичане.

Омега-3 мастните киселини участват активно  в образуването на клетъчните мембрани в тялото, и  са неразривно свързани с  процеса на производство на хормоните, които регулират възпаленията, съсирването на кръвта и изчистването на артериалните стени. Също така, неуспорим факт е, че омега-3 мастните киселини предпазват сърдечно-съдовата система по редица начини. Те работят за постигането и поддържането на по-ниски нива на холестерола, като по този начин предпазват от натрупването на плаки по стените на артериите. Освен това, омега-3 понижават  нивата на триглицеридите, които също като лошия холестерол  са свързани с повишен риск от сърдечно-съдови заболявания.

Едно от многото предимства на омега-3 мастните киселини, е тяхната способност да намаляват възпаленията в организма. Ето защо, допълнителният им прием, чрез продукта Омега Фактор За Жени може значително да помогне на хората, страдащи от възпалителен артрит, като облекчи симптомите свързани с него. Тази добавка дори може да подобри вашето зрение и умствени способности, и да намали леката депресия.

Начин на употреба: По 2-3 дражета от 1-3 пъти на ден. При ставни проблеми –по 10 дражета на ден. За предпочитане е да се приема с храна.

Код: 3576

Разфасовка: 60 дражета

Състав:

natural-factors-omega-factor-jeni-sf

Дозировка
Доза 2-3 капсули
Съставки
DHA (Docosahexaenoic Acid) 100 mg
EPA (Eicosapentaenoic Acid) 200 mg
Алфа линоленова киселина (ALA) 130 mg
Вечерна иглика 250 mg
Гама линоленова киселина 25 mg
Ленено масло 250 mg
Омега 3 Мастни киселини 320 mg
Рибено масло 535 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Natural Factors Омега Фактор За Жени 1035 мг 60 дражета

  • Производител: Natural Factors
  • Код на продукта: 3576
  • Наличност: В наличност
31.00 лв
Бърза поръчка