Natural Factors Oil of Oregano 60 мл45721
Natural Factors Oil of Oregano 60 мл
43.00 лв
product header
Natural Factors Oil of Oregano 60 мл4572

Все повече хора търсят природни средства за лечение на някои заболявания. Това е напълно нормално, след като през последните години се доказа вредата от антибиотиците. Всъщност природата се е погрижила за всеки лек да има билка. Растението риган например, от векове се е използвало, заради силните му антибактериални, антигъбични и антивирусни свойства. Може дори да се каже, че ригана е един натурален антибиотик. Ако и Вие търсите такова природно лечебно средство, вземете продукта Oil of Oregano (Масло от Риган) на Natural Factors. Той ще Ви осигури масло  от риган, което представлява  екстракт от растението риган, известно още като Origanum Vulgare.

Характеристики на продукта:

  • 100% чисто масло от риган
  • Стимулира функциите на имунната система
  • Подобрява функциите на дихателната система
  • Подобрява подвижността и гъвкавостта на стави и мускули
  • Облекчава леки стомашни проблеми
  • Подобрява храносмилането
  • Предпазва от вируси, бактерии, гъбички и паразити


Растението риган  съдържа флавоноиди, които имат мощни антиоксидантни свойства,благодарение на които  предпазват  клетките от свободните радикали. По този начин се забавят процесите на стареене, намалява  риска от развитие на рак, дегенерация на мускулите, загуба на зрение и слух, нарушения на нервната и други важни системи. Маслото от риган е известно най – вече  с това, че е силен  антибактериален, противогъбичен, противовирусен и  антипаразитен агент. Освен това, маслото от риган ефективно  намалява болката, премахва възпалението и  се бори с инфекциите от различен характер.

Маслото от риган спомага за бързото възстановяване на силите.  Също така, то стимулира   имунната система, увеличава гъвкавостта на ставите и мускулите, а също така  подобрява състоянието и функциите  на дихателната система, тъй като ефективно прочиства кашлицата. Също добре познато свойство на маслото от риган, е способността му да лекува леки стомашни неразположения. Продукта Oil of Oregano (Масло от Риган)  е отлично пречистващо средство, което оказва изключително полезно действие върху човешкото здраве.

Начин на употреба: Приемайте до 4 капки, смесени с вода или друга течност.

Код: 4572

Разфасовка: 60 милилитра

Състав:

 

Each 4 drops (0.16 mL) Contains:  
Organic Oil of Oregano*  
(Origanum vulgare) (aerial) 30 mg
(minimum 80% carvacrol) 24 mg
Vitamin E (d-alpha-tocopherol) 1 mg AT (1.49 IU)


Non-medicinal ingredients

Organic cold pressed extra virgin olive oil.

 

Напишете отзив
    Лош           Добър

Natural Factors Oil of Oregano 60 мл

  • Производител: Natural Factors
  • Код на продукта: 4572
  • Наличност: В наличност
43.00 лв
Бърза поръчка