Natural Factors N-Acetyl Cysteine 500 мг 90 капсули28151
Natural Factors N-Acetyl Cysteine 500 мг 90 капсули
43.99 лв
product header
Natural Factors N-Acetyl Cysteine 500 мг 90 капсули2815

Представяме Ви продукта N-Acetyl Cysteine (Н-Ацетил Цистеин) на Natural Factors. Това е антиоксидантна добавка, която ще Ви предпази от сърдечно-съдови заболявания, ще Ви помогне да преодолеете хроничната умора, а също така може да предотврати появата на ракови клетки. Продукта е източник на много стабилна форма на цистеин-съдържа съединението Н-ацетил цистеин, което определя полезните свойства на този продукт. Н-ацетил цистеин е силен антиоксидант, благодарение на който, тялото Ви ще бъде защитено от отрицателното въздействие на свободните радикали.

Действие на продукта:

  • Антиоксидантна защита
  • Подпомага функциите на черния дроб
  • Увеличава нивата на глутатион
  • Антивирусно действие
  • Укрепва имунната система
  • Предпазва сърдечно-съдовата система


Н-ацетил цистеин е метаболит на аминокиселината цистеин, която съдържа сяра. Именно тази аминокиселина спомага за синтезирането на глутатион, който се смята за един от най – добрите природни антиоксиданти и детоксикатори. Известно е, че глутатионът помага при транспортирането на хранителни вещества към лимфоцитите и фагоцитите, два основни вида имунни клетки, а също така защитава клетъчните мембрани.Това узначава, че  глутатиона стимулира имунната система, което прави Н-ацетил цистеин отлично средство за лечение на вирусни и респираторни заболявания.

Н-ацетил цистеин има детоксикиращи функции и пречиства черния дроб от олово, живак и арсен. Важно е да се отбележи, че този антиоксидант намалява съдържанието на някои минерали в организма, което трябва да се вземе впредвит при неговия продължителен прием. Също така, Н-ацетил цистеин облекчава симптомите на хроничен бронхит. Това става благодарение на неговата способност да предизвиква разпадане на слузта в бронхите.

Н-ацетил цистеин съдейства за намаляване на чувството на умора. Това прави N-Acetyl Cysteine, подходяща добавка за бодибилдърите и спортистите, защото увеличава издържливостта, а от там и спортните постижения. Продукта N-Acetyl Cysteine (Н-Ацетил Цистеин) може да изиграе ролята на ефективен природен антиоксидант, който ще Ви даде здраве и тонус, а освен това ще забави процесите на стареене. Тъй като Н-ацетил цистеин разрушава свободните радикали, този продукт може да Ви предпази и от някои видове рак.

Начин на употреба : По 1 капсула 2-3 пъти дневно. Като антиоксидант: по 1 капсула дневно. Да се приема с храна, богата на протеини/белтъчини.

Код: 2815

Разфасовка: 90 капсули

Състав:

 

Съдържание: (1 капс.) Дн. доза
N-Ацетил-L-Цистеин 500 mg 1500 mg


 

Други съставки: Оризово нишесте, вегетарианска капсула (въглехидратна гума [целулоза E460], пречистена вода), растителен клас магнезиев стеарат E572 (лубрикант).

Не съдържа изкуствени консерванти, оцветители  и подсладители; царевица, млечни продукти, соя, пшеница или мая. Аминокиселина в свободна форма.

 

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 90
Съставки
Н-Ацетил Цистеин 500 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Natural Factors N-Acetyl Cysteine 500 мг 90 капсули

  • Производител: Natural Factors
  • Код на продукта: 2815
  • Наличност: В наличност
43.99 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359