Natural Factors Milk Thistle 250 мг 90 капсули41811
Natural Factors Milk Thistle 250 мг 90 капсули
34.00 лв
product header
Natural Factors Milk Thistle 250 мг 90 капсули4181

Винаги можете да познаете, когато вашето тяло е натрупало токсини-налице са главоболие, отпадналост, очни неразположения, болки с неясен произход в ставите и мускулите, умствена и физическа умора, посивяла кожа и блед вид. Колкото повече се натрупват токсините, толкова повече пречат на тялото да функционира нормално. Особено през зимните месеци се натрупват много ненужни, токсични вещества, които е необходимо да изхвърлите. Можете да прочистите тялото си, с помощта на продукта Milk Thistle (Млечен Бодил) на Natural Factors, който спомага за елиминирането на натрупаните вредни вещества и подпомага функциите на  черния дроб. Това е една формула с екстракт от млечен бодил за ефикасно, клинично доказано пречистване на организма.
Действие на продукта:

  • Детоксикира организма
  • Предпазва и възстановява черния дроб
  • Грижи се за здравето на жлъчката
  • Оказва силно антиоксидантно действие
  • Поддържа доброто състояние на кожата


Млечния бодил е растение, използвано в медицината от векове. Съдържа около 200 биохимични компонента, което обуславя неговата широка употреба за различни цели: най-вече се използва, за детоксикация на черния дроб, но също така се използва, и като средство при сърдечно-съдови заболявания, заболявания на ушите, дихателните пътища и др. Основна съставка на млечния бодил е рядкото вещество силимарин, което има метаболитно и клетъчно – регулиращо действие. Силимаринът се свърсва със свободните радикали, неутрализирайки тяхното токсично въздействие върху черния дроб, като  по този начин силимаринът оказва детоксикиращо и тонизиращо действие, в полза на този важен орган.

Съдържащият се в млечния бодил силимарин, се смята за изключително ефективно и обещаващо  лечебно средство, което успешно се използва  при редица чернодробни  заболявания. Според редица проведени изследвания,  още през четиридесетте години, силимарина е доказал своето мощно лечебно действие,  при чернодробни и жлъчни заболявания. Млечния бодил притежава и други изключително важни  свойства за човешкото здраве. Той нормализира  нивата на холестерол в кръвта и предпазва от  развитието на ракови клетки в простатата, гърдите и шията. Силимаринът освен това е много подходящо средство за лечение и превенция на натрупването на камъни в жлъчката, а също така  значително намалява отделянето на холестерол в нея.

Силимаринът във формулата на Milk Thistle (Млечен Бодил) също така притежава и мощни антиоксидантни свойства, благодарение на които блокира вредното въздействие на свободните радикали. По този начин силимаринът  предпазват черния дроб от увреждане и спомага за регенерирането и  възстановяването на увредените чернодробни клетки.

Начин на употреба: По 1 капсула 2 пъти дневно. Използвайте най-малко 3 седмици за по-добри резултати.

Код: 4181

Разфасовка: 90 капсули

Състав:

 

Съдържание: в 1 капс. дн. доза
Млечен бодилекстракт от семена, стандартизирани до 150 mg силимарин 250 mg 500 mg
Глухарче пудра 55 mg 110 mg
Куркума (корен) 27.5 mg 55 mg


Други съставки: Желатинова капсула (желатин, пречистена вода), ориз на прах, растителен магнезиев стеарат (лубрикант), силициев диоксид.

Не съдържа: Изкуствени консерванти, оцветители и подсладители, царевица, млечни продукти, нишесте, пшеница или мая.

 

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 90
Съставки
Глухарче (корен) 55 mg
Куркума 27.5 mg
Млечен бодил екстракт 250 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Natural Factors Milk Thistle 250 мг 90 капсули

  • Производител: Natural Factors
  • Код на продукта: 4181
  • Наличност: В наличност
34.00 лв
Бърза поръчка