Natural Factors Magnesium 250 мг 90 каплети16541
Natural Factors Magnesium 250 мг 90 каплети
24.00 лв
product header
Natural Factors Magnesium 250 мг 90 каплети1654

Влошените  хранителни навици,прекалената  употребата на лекарства, както и бедните  на хранителни вещества почви, са сред най-честите причини, поради които много хора днес са с дефицит на минерала магнезий.  Както се оказва, магнезиевия  дефицит е свързан с причиняването на  хронични здравословни  оплаквания, които, ако се оставят  нерешени, в крайна сметка ще доведат до още по-сериозни здравословни проблеми. Добрата новина обаче е, че включването на  повече магнезий в храната, няма да е обременяващо, а напротив -ще доведе до драстично подобряване  здравето Ви. Това е възможно с приема на продукта  Magnesium (Магнезий) на Natural Factors. Той съдържа магнезий под формата на магнезиев оксид. Магнезиевият оксид е отличен източник на магнезий и има висока степен на усвояване.

Действие на продукта:

  • Регулира кръвната захар
  • Поддържа здравето на сърцето
  • Поддържа мускулния тонус
  • Подпомага метаболизма
  • Поддържа нервната система


Магнезия  позволява на тялото да произвежда повече IGF-1, който е основен фактор за растежа и силата на мускулите. Освен това, аденозин трифосфат (АТФ) е енергийният източник  на клетката, и се произвежда  с помощта на магнезий. Минерала  отпуска  стегнатите  мускули. Без магнезий, мускулите не се отпускат правилно и се получават крампи. Магнезият е важен  за гъвкавостта, а ниските му нива са предпоставка за  натрупване на млечна киселина, което води до болка и стягане. Магнезият помага да се усвоява  правилно минерала калций.  Има някои  основни хранителни вещества, които допринасят за здравето на костите, а магнезия  определено е едно  от тях.

Минерала е  с  изключително голямо  значение, тъй като стимулира определен хормон, наречен калцитонин, който поддържа костите здрави.Магнезия  помага да се поддържа имунната система силна, за да се  защитава организма. Това може да помогне в борбата  със свободните радикали и други опасни  фактори. Магнезия  помага на тялото да поддържа здрав  сърдечен  ритъм. Това е важно, както по време на физическа активност, така  и когато тялото е в покой. Ускорено биене на сърцето или забележима промяна в ритъма може да бъде признак на недостиг на магнезий.

Този минерал  може да помогне за поддържане на нормално кръвно  налягане. Той намалява риска от появата на хипертония, а също така връща вече високото кръвно налягане в нормални граници.  Магнезият помага на организма да произвежда повече енергия. Той активира определени ензими, които повишават  енергийния метаболизъм и производството на протеини. Ето защо, Magnesium (Магнезий) е подходящ и за атлетите, които искат да подобрят своята издържливост.

Начин на употреба: По 1 каплета дневно.

Код: 1654

Разфасовка: 90 каплети

Състав:

 

Съдържание в 1 таблетка дн. доза
  Магнезий (оксид)    250 mg        250 mg


 

Други съставки: Микрокристална целулоза E460(i), обвивка (въглехидратна гума [целулоза E460], титанов диоксидE171,полидекстрозаE1200, триацетин E1518, полиетиленгликол Е1521, глицерол E422), кроскармелоза натрий Е468, стеаринова киселина E570, растителен клас магнезиев стеарат E572 (лубрикант), силициев диоксид  E551.

Не съдържа изкуствени консерванти, оцветители и подсладители; млечни продукти, соя, пшеница или мая.

 

Дозировка
Доза 1 таблетка
Дози в опаковка 90
Съставки
Магнезий 250 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Natural Factors Magnesium 250 мг 90 каплети

  • Производител: Natural Factors
  • Код на продукта: 1654
  • Наличност: В наличност
24.00 лв
Бърза поръчка