Natural Factors Lutein 40 мг 30 дражета10341
Natural Factors Lutein 40 мг 30 дражета
22.00 лв
product header
Natural Factors Lutein 40 мг 30 дражета1034

Замисляли ли сте се за здравето на очите си? Ако не сте, по-добре го направете, защото очите са вашият прозорец към света, и веднъж увредени  трудно се лекуват. През последните години се забелязва рязко увеличение на очните заболявания, а това може да бъде предотвратено с едно вещество-лутеина. Той  може да спаси зрението Ви, особено пък ако сте пред компютъра продължително време. Погрижете се за здравето на очите си, приемайки добавката Lutein (Лутеин) на Natural Factors. Продукта  съдържа натурален, чист, концентриран лутеин и зеаксантин, екстрахирани от невен! Най-концентрираната форма на лутеин на пазара: всяка капсула е източник на 40 мг лутеин! Опаковката стига за 1 месец! Продуктът е на супер атрактивна цена!

Действие на продукта:

  • Значително подсилва зрението
  • Оказва защита на макулата на окото
  • Предпазва лещата на окото
  • Противодейства на свободните радикали
  • Оказва защита на сърдечно-съдовата система


Лутеина произлиза от алфа-каротина, който може да се намери в редица плодове и зеленчуци и отговаря за тяхното характерно оцветяване. След влизането си в организма, той се натрупва в очите на две маста-в макулата и лещата. Поради редица причини, като напредналата възраст и действието на свободните радикали, настъпват пагубни изменения, които водят до дегенерацията на Лутеина. Ето защо е необходим допълнителен прием на Лутеин. Продукта Лутеин ще Ви осигури този прием и ще намали заплахата от заболявания на очите.

Лутеина оказва благоприятно действие при редица болести на очите. Допълнителният прием на Лутеин намалява с 20 до 50% риска от появата на катаракта. Лутеин е силно концентриран в макулата, една малка част от ретината, отговорна за централното зрение и висока зрителна острота. Острата светлина и редица други негативни фактори водят до увреждане на макулата на окото. Хранителен режим, богат на Лутеин, ще предпази от това увреждане. Като цяло, Лутеина спомага за подобряване на зрението и за качественото възстановяване на очите.

Лутеина е един от най-ефективните антиоксиданти. Като всички друти антиоксиданти, и той  неутрализира свободните радикали. Не само очите се намират под грижата на Лутеина, но и много други органи. Той предпазва от удебеляване на артериите, което предизвиква  артеросклероза и сърдечно-съдови заболявания. Освен това, Лутеина във формулата на Lutein (Лутеин) има детоксикираща функция, благодарение на която той предпазва тялото Ви от токсини. Не на последно място, Лутеина се грижи за вашата кожа, като я прави мека и еластична.

Начин на употреба: Приемайте по 1 драже дневно.

Код: 1034

Разфасовка: 30 дражета

Състав:

natural-factors-lutein--mg--softgels-sf

Дозировка
Доза 1 драже
Дози в опаковка 30
Съставки
Зеаксантин 7 mg
Лутеин 40 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Natural Factors Lutein 40 мг 30 дражета

  • Производител: Natural Factors
  • Код на продукта: 1034
  • Наличност: В наличност
22.00 лв
Бърза поръчка