Natural Factors Lecithin 1200 мг 180 дражета26011
Natural Factors Lecithin 1200 мг 180 дражета
85.00 лв
product header
Natural Factors Lecithin 1200 мг 180 дражета2601

Лецитинът е изключително важно вещество, което присъства във всички ваши клетки. Той е нужен  за протичането на много биохимични реакции в тялото Ви. Необходимото количество лецитин зависи от общото състояние на организма, но с  увеличаването на годините количеството му  в тялото  намалява. Неговият дефицит причинява  нарушаване на работата на нервната система и поява на раздразнителност,  хронична  умора, мозъчно изтощение, нервен срив. За да сте сигурни че получавате достатъчно лецитин, вземете продукта Lecithin (Лецитин) на Natural Factors, който съдържа неизбелен лецитин-естествена фракция фосфолипид от соеви зърна. Първичните активни компоненти на лецитина са фосфатидилхолин, фосфатидилетаноламин и фосфатидилинозитол.

Действие на продукта:

  • Засилва паметта и умствените функции
  • Цялостна подкрепа за нервната система
  • Повишава концентрацията
  • Поддържа нивото на холестерола в здравословни граници
  • Подкрепя сърдечно-съдовата система
  • Намалява  мазнините


Лецитина е ефикасно средство за профилактика и терапия на болести, свързани с нарушена дейност на нервната система. Освен това, оказва подкрепа и на сърдечно-съдовата система, тъй като  намалява нивото на холестерола  в кръвта. Един от основните компоненти на лецитина  е  холин. Той е определящ фактор за предаването на нервните импулси, което е от особено голямо значение   за цялостното умствено и физическо състояние на вашия  организъм. Приеман допълнително, лецитина  подпомага  паметта, повишава  вниманието и подобрява  възприемчивостта.

Друго важно свойство на  лецитина, е свързано  със способността му да облекчава  и дори да  премахва болката в ставите. Това го прави отлично средство при различни  ревматоидни артрити, както и в профилактиката срещу тях. Също така, лецитинът взема участие в транспортирането  на съставящия костите фосфор в организма, който е един от най-важните  компоненти  от лечението  на остеопорозата. С помощта на лецитина,  ефективно се осъществява възстановяването  на чернодробните клетки  и цялостната детоксикация на черния дроб.

Полезните свойства на лецитина не спират до тук. Той спомага за  усвояването на витамините (до 100%), особено на мастноразтворимите, като витамините A, D, E и K, а също така и на полезните мазнини.  Лецитина оказва  липотропно действие, повишава устойчивостта на организма срещу въздействието на токсични вещества, и стимулира образуването на еритроцитите и хемоглобина. Всичко това прави продукта Lecithin (Лецитин), отлично средство за подобряване на цялостното здравословно състояние и функциите на нервната система.

Начин на употреба: Приемайте до 3 дражета дневно с храна.

Код: 2601

Разфасовка: 180 дражета

Състав:

natural-factors-lecithin--mg--softgels-sf

Дозировка
Доза 1 драже
Дози в опаковка 180
Съставки
Калории 10
Калории от мазнини 5
Лецитин 1200 mg
Мазнини 0.5 g
Напишете отзив
    Лош           Добър

Natural Factors Lecithin 1200 мг 180 дражета

  • Производител: Natural Factors
  • Код на продукта: 2601
  • Наличност: В наличност
85.00 лв
Бърза поръчка