Natural Factors L-Theanine 125 мг 60 капсули48301
Natural Factors L-Theanine 125 мг 60 капсули
55.00 лв
product header
Natural Factors L-Theanine 125 мг 60 капсули4830

Запознаяте се с продукта L-Theanine (Л-Теанин)на  Natural Factors. Това е аминокиселинна формула, която действа успокояващо, без да предизвиква сънливост и други негативни ефекти, характерни за другите медикаменти. Този продукт съдържа аминокиселината Теанин, която естествено се съдържа в листата на зеления чай. Л-Теанин е натурален суплемент, който ще Ви помогне да се справите със стреса и ще поддържа здравето на сърдечно-съдовата Ви система. Тази висококачествена формула е с висока степен на усвояване и бързо действие. Л-Теанин не води до пристрастяване, не предизвиква сънливост, не води до нежелани лекарствени реакции и не взаимодейства с други медикаменти!

Действие на продукта:

  • Постига релаксация
  • Намалява бецпокойството
  • Подобрява концентрацията и паметта
  • Подобрява качеството на съня
  • Намалява умората
  • Редуцира стреса
  • Подобрява защитните сили


Аминокиселината Теанин представлява производно на глутаминовата киселина. Характерно  за Теанина, е че той подобрява провеждането на нервни импулси от една клетка към друга. Тъй като преминава изключително лесно през кръвно – мозъчната бариера, тази аминокиселина взема активно участие в химичните процеси свързани с вашето настроение. Тя влияе благоприятно върху тях, като подобрява настроението Ви и Ви релаксира, и то без да предизвиква странични ефекти.

Теанина предизвиква образуването на алфа-вълни във вашия мозък. По-просто казано, той стимулира различни химични  реакции, които Ви осигуряват релаксация, като същевременно Вие сте в състояние да осъществявате активната си дейност. Тези реакции също така повишават възможностите Ви за запаметяване и подобряват вашата концентрация. Също така, Теанина облекчава състоянията свързани с главоболие и тревожност, както и състояния свързани с преходна депресия. Тази аминокиселина може да стимулира имунната Ви система и да нормализира нивата на холестерола.

Теанина оказва влияние върху намаляването или повишаването на синтеза на двата важни невротрансмитера допамин и серотонин. Тези две вещества са от ключово значение за предотвратяване на стреса и постигане на добро настроение. Освен това, аминокиселината Теанин оказва благотворно влияние върху качеството на вашия сън. Тя не само Ви помага да заспите бързо, но прави сънят Ви дълбок и спокоен. Неуспорим факт е, че добрият нощен сън спомага за доброто здравословно състояние на целия организъм. Можете да получите всичко това с продукта L-Theanine (Л-Теанин)!

Начин на употреба : По 2 капсули дневно.

Код: 4830

Разфасовка: 60 капсули

Състав:

 

Съдържание в 1 таблетка дн. доза
 Suntheanine®L-Теанин 125 mg 250 mg


 

Други съставки: Оризово нишесте, вегетарианска капсула (въглехидратна гума [целулоза Е460], пречистена вода), растителен клас магнезиев стеарат E572 (лубрикант), силициев диоксид E551.

Не съдържа изкуствени оцветители, консерванти и подсладители; млечни продукти, захар, пшеница, глутен, мая, соя, царевица, яйца, риба, ракообразни, животински продукти, сол, дървесни ядки, ГМО. ВЕГАН! Аминокиселина в свободна форма.

 

Дозировка
Доза 2 капсули дневно
Дози в опаковка 30
Съставки
Л-теанин 250 mg (2 капсули)
Напишете отзив
    Лош           Добър

Natural Factors L-Theanine 125 мг 60 капсули

  • Производител: Natural Factors
  • Код на продукта: 4830
  • Наличност: В наличност
55.00 лв
Бърза поръчка