Natural Factors L-carnitine 500 мг 60 капсули28011
Natural Factors L-carnitine 500 мг 60 капсули
38.00 лв
product header
Natural Factors L-carnitine 500 мг 60 капсули2801

Л-карнитин популярна и широко използвана съставка, заради невериятните си ползи. Аминокиселината  не само подпомага редуцирането на мазнините, но участва в изграждането на мускули и подпомага тялото  да произвежда енергия. Представяме Ви продукта L-carnitine (Л-Карнитин) на Natural Factors, който е отлично средство, благодарение на което ще намалите  количеството на мазнините в тялото си. Освен това, тази добавка е в състояние да повиши производството на енергия на клетъчно ниво. Така, Вие ще отслабване, а мазнините ще се трансформират в чиста енергия!

Действие на продукта:

  • Повишава енергийния метаболизъм
  • Засилва изгарянето на мазнините
  • Увеличава издържливостта и тонуса
  • Подпомага изграждането на мускулна маса
  • Защитава  сърдечно-съдовата система
  • Повишава устойчивостта на стрес
  • Подобрява функциите на нервната система


Вашето тяло произвежда по естествен път л-карнитин, чрез метаболитното  превръщане на аминокиселините  лизин и метионин (в присъствието на някои витамини и минерали). Установено е, че Л-карнитин се намира в големи количества в мускулната тъкан и играе ключова роля  за  метаболизма на мазнините. Главната му функция се свързва с намаляването на излишните мазнини, но всъщност  в организма тя е по - скоро  транспортна . Л-карнитина се свързва с молекулите на  мастните  киселини, след което осигурява пренасянето  им  през клетъчната мембрана, която при нормални условия е непропусклива. След това, мастните киселини достигат до   енергийните депа на клетката-митохондриите.

Митохондриите на клетките са мястото, където мазнините  се изгарят за енергия. След  това, отново идва ред на л-карнитина, който транспортира отпадъчните продукти отново през  клетъчната мембрана, а след това извън тялото. Л-карнитин има и други много важни функции в човешкото тяло-той взема активно участие  в метаболизма на аминокиселините с разклонена верига (ВСАА), а също така е и мощен антиоксидант, който  забавя процесите на стареене. Също така, аминокиселината заздравява костите и оказва подкрепа и защита на  сърдечно-съдовата система. Л-карнитин подобрява дейността на сърцето и предпазва от натрупвания  на мастни отлагания по него и други важни органи.

Трябва да се отбележи и ролята на л-карнитин в  снабдяването на мускулатурата с кислород. Аминокиселината подобрява  мозъчната дейност и засилва устойчивостта на стрес. Л-Карнитин е хранителна добавка, която ще помогне на вашето  тяло да изгаря излишните мазнини и едновременно с това да генерира повече енергия. Приемайки L-carnitine (Л-Карнитин) Вие ще подпомогнете усилията си насочени към намаляване на телесното тегло и ще осигурите подкрепа на редица органи и системи.

Начин на употреба:  По 2 капсули 2 пъти дневно с храна.

Код: 2801

Разфасовка: 60 капсули

Състав:

 

Съдържание: (1 капс.) Дн. доза
L-Карнитин (Тартарат) 500 mg 2000 mg


 

Други съставки: Вегетарианска капсула (въглехидратна гума [целулоза E460], пречистена вода), силициев диоксид E551, микрокристална целулоза E460(i), растителен клас магнезиев стеарат E572 (лубрикант).

Не съдържа изкуствени консерванти, оцветители  и подсладители; царевица, млечни продукти, соя, нишесте, пшеница, глутен или мая.Аминокиселина в свободна форма.

 

Дозировка
Доза 2 капсули
Дози в опаковка 30
Съставки
Л-карнитин 1000 mg (2 капсули)
4 Natural Factors L-carnitine 500 мг 60 капсули
Изпих едно и свалих едно кило ама незнам от това ли е или от друго.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Natural Factors L-carnitine 500 мг 60 капсули

  • Производител: Natural Factors
  • Код на продукта: 2801
  • Наличност: В наличност
38.00 лв
Бърза поръчка