Natural Factors Grape Seed 50 мг 60 капсули45411
Natural Factors Grape Seed 50 мг 60 капсули
17.00 лв
product header
Natural Factors Grape Seed 50 мг 60 капсули4541

Антиоксидантите се считат за важни съединения, които имат способността да защитават човешкото тяло от редица болести, включително и раковите. В голяма степен, тези болести се причиняват от  свободните радикали, които се отделят и натрупват или при метаболитните процеси, или заради замърсяването, нездравословната храна, тютюнопушенето и т.н. Антиоксидантите имат силно ограничаващо и неутрализиращо действие, по отношение на свободните радикали.

Вижте още:

Представяме Ви продукта Grape Seed (Гроздово семе), който съдържа екстракт от грозодово семе, произведен от канадската компания Natural Factors. Той е стандартизиран до 95% полифеноли и 85% проантоцианидини! Той притежава силно антиоксидантно, антибактериално, противовъзпалително и антиалергично действие. Създаден е на основата на пресни, генно немодифицирани семена, отделени при производството на сока от грозде. Този метод използва вода и ултрафилтрация, без намесата на неорганични разтворители и алкохол, което гарантира високо съдържание на полифеноли в съотношение 100:1.

Характеристики на продукта:

  • Съдържа полифеноли и други полезни вещества
  • Изключително мощно антиоксидантно действие
  • Влияе положително върху кръвоснабдяването
  • Поддържа и защитава сърдечно – съдовата система
  • Неутрализира клетъчното разрушаване
  • Засилва функциите на имунната система
  • Забавя стареенето на организма


Гроздовите семена, от които се получава екстракта, съдържат голямо количество полифеноли. Полифенолите са мощни антиоксиданти, благодарение на които екстракта от гроздови семки предпазва  клетките и органите  от влиянието  на свободните радикали. Трябва да се отбележи, че  полифенолите са едни от най-силните познати на науката антиоксиданти. Характеризират се с  5 пъти по-силно антиоксидантно действие от витамин С и 2 пъти по-силно от Витамин е. Полифенолите дават способността на екстракта от гроздово семе, да повишава  циркулацията на кръвта. Това подобрява дейността  здравето на сърцето и кръвоносните съдове, като  предотвратява  атеросклерозата.

Ползите от  екстрактът от гроздово семе и съответно от приема на продукта Гроздово Семе са много. Екстракта  помага при сърдечно-съдови заболявания, стимулира  имунната система, забавя процесите на стареене и съдейства  за регенерирането на клетките. Отличава се с мощно противовъзпалително и антибактериално действие. Екстракта  от гроздови семена, е един от малкото антиоксиданти, които могат да преминат през  кръвно-мозъчната бариера и да помогнат за предпазването на нервната тъкан и мозъка.

Също така, екстракта спомага за правилното усвояване на мазнините, като инхибира  активността на ензима липаза. По този начин се намалява  усвояването на мазнините, засилва се горенето и се пречи на повторното им натрупване в мастните депа. Екстракта от гроздови семки повишава тонуса и жизнеността на тялото, защото повишава  производството на енергия в клетките. Благодарение на описаните изключително полезни свойства на екстракта от гроздови семки, Grape Seed (Гроздово семе) ще подобри изцяло вашето здравословно състояние.

Начин на употреба: По 1 капсула 2 пъти дневно.

Код: 4541

Разфасовка: 60 капсули

Състав:

 

Съдържание: в 1 капс. дн. доза
Екстракт от гроздово семе (GrapeSeedRich®)
екстракт от гроздово семе (100:1),
стандартизиран до 95% полифеноли и 80% проантоцианидини
50 mg 100 mg


Други съставки: Оризово нишесте, желатино капсула (желатин, пречистена вода),растителен магнезиев стеарат (лубрикант).

 

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 60
Съставки
Екстракт от гроздово семе 50 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Natural Factors Grape Seed 50 мг 60 капсули

  • Производител: Natural Factors
  • Код на продукта: 4541
  • Наличност: В наличност
17.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359