Natural Factors Ginkgo Biloba 60 мг 120 капсули45331
Natural Factors Ginkgo Biloba 60 мг 120 капсули
31.00 лв
product header
Natural Factors Ginkgo Biloba 60 мг 120 капсули4533

Ако търсите средство  правилните функции на мозъка, трябва да обмислите приема на добавки с гинко билоба. Тези добавки са станали много популярни в наши дни, и от тях се възползват мъже и жени от различни възрасти. Може да се уверите в полезните качества на гинко билоба, чрез продукта Ginkgo Biloba (Гинко Билоба) на Natural Factors. Тази натурална хранителна добавка съдържа Капсули с екстракт от листа на Гинко билоба, съдържащ 24% гинко флавон гликозиди и 6% терпенови лактони. Продуктът е произведен от растения от собствени плантации и е изключително качествен.

Действие на продукта:

  • Мощна антиоксидантна защита
  • Подобрява паметта и концентрацията
  • Стимулира кръвообръщението
  • Подобрява оросяването на мозъка
  • Намалява болките в крайниците
  • Забавя и намалява риска от настъпването на Алцхаймер


Гинко билоба е растение, което е най-известно и търсено, заради способността си да подобрява кръвообръщението и снабдяването на мозъка с кислород. Благодарение на това свое действие, гинко билоба подобрява  умствената дейност, повишава концентрацията и засилва способностите за запаметяване. Тази способност на растението, да подпомага запаметяването и паметта като цяло, се дължи на редките  фитохимикали, които присъстват  в състава му. Друго полезно свойство на гинко билоба е свързано, с премахването на умората, апатията и  депресията. Растението прави това, като  повишава синтеза на АТФ в организма, който осигурява енергията, необходима за нормалното функциониране на цялото тяло.

Гинко билоба, в състава на продукта Гинко Билоба действа като антиоксидант и неутрализира свободните радикали, оказващи пагубно въздействие върху всички органи. Растението е отлично средство за лечение на различни заболявания на нервната система, сърдечно-съдовата система и очите. Смята се, че гинко билоба подобрява  оросяването на ретината на окото, което може да допринесе за забавянето на нейната  дегенерация. Растението има свойството да понижава  високото кръвно налягане и холестерола. Също така, гинко билоба предотвратява натрупването на холестеролна плака върху стените на кръвоносните съдове, което може да предотврати инфаркти и инсулти.

Гинко билоба има наистина уникални свойства, а едно от тях е стимулирането на  метаболизма. Това е чудесна новина  за хората с наднормено тегло, тъй като засилването на метаболизма, чрез приема на Ginkgo Biloba (Гинко Билоба), би могло да спомогне за свалянето на излишните килограми. Този продукт е ефективен антиоксидант и може да Ви предпази от редица заболявания. Можете да го приемате и ако страдате от липса на енергия.

Начин на употреба: Да се приема по 1 капсула по 2-3 пъти на ден. За прием над 6 седмици се консултирайте със специалист.

Код: 4533

Разфасовка: 120 капсули

Състав:

natural-factors-ginkgo-biloba--mg-sf

Напишете отзив
    Лош           Добър

Natural Factors Ginkgo Biloba 60 мг 120 капсули

  • Производител: Natural Factors
  • Код на продукта: 4533
  • Наличност: В наличност
31.00 лв
Бърза поръчка