Natural Factors Eye Factors Formula 260 мг 90 капсули46351
Natural Factors Eye Factors Formula 260 мг 90 капсули
28.00 лв
product header
Natural Factors Eye Factors Formula 260 мг 90 капсули4635

Зрението е изключително важно, въпреки че много често не му се обръща достатъчно внимяание. Ако искате да се погрижите за вашето зрение, вземете продукта Eye Factors Formula (Формула За Очи) на Natural Factors! Той е комбинация от хранителни вещества, които подпомагат очното здраве.  Най-открояващ се е екстракта от черна боровинка, който спомага за зрителната острота през нощта, за по-бързото адаптиране към тъмнината и по-бързото възстановяване на зрението след излагане на отблясъци с различен произход. Допълнителни изследвания показват, че екстрактът от боровинка помага на тези, които страдат от дневна слепота (hemeralopia), или пък при невъзможност да се вижда ясно при ярка светлина.

Действие на продукта:

  • Подобрява и изостря зрението
  • Подобрява кръвообръщението
  • Намалява хроничната венозна недостатъчност
  • Осигурява антиоксидантно действие
  • Намалява нивата на кръвната захар


Черната боровинка представлява  малко зрънце. Плода  е мощно противовъзпалително средство, а също така е и  мощен антиоксидант. Боровинката съдържа glucoquinine, който понижава нивото на кръвната захар, и  флавоноиди, наречени антицианозиди, които защитават структурите на  колагена  в кръвоносните съдове на окото. Боровинката  се използва за лечение на очни заболявания като макулна дегенерация, диабетна невропатия, и / или катаракта. Поради  антиоксидантния си  състав, боровинката успешно се справя със  свободните радикали, които  увреждат  клетките, и причиняват  преждевременно стареене и болести.

Най-забележителна е способността на боровинката,  за лечение на редица проблеми свързани очното здраве. Както отбелязахме, плода  предпазва колагеновите структури в кръвоносните съдове на очите, като по този начин насърчава  здравината на  капилярите, които носят много жизненоважни хранителни вещества, и  богата на кислород кръв към очните Ви мускули.Различни изследвания са потвърдили, че ползите от боровинката  отиват още по-далеч. Плода  може да бъде полезен за защита срещу макулна дегенерация, катаракта, нощна слепота, и подобрява визуално точност.

Нашето заключение е, че всеки трябва да обмисли приема на продукта Eye Factors Formula (Формула За Очи),  тъй като помага не само за здравето на очите, но и цялостното здравословно състояние. Боровинката  подобрява кръвообращението и прави стените на артериите здрави. Тя  може да намали възпалението, облекчава  стомашно-чревни проблеми, и проблеми с  венците.

Начин на употреба : По 3 капсули 2 пъти дневно.

Код: 4635

Разфасовка: 90 капсули

Състав:

natural-factors-formula-ochi-sf

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 90
Съставки
Боровинка 50 mg
Екстракт от очанка 100 mg
Кверцетин 25 mg
Лутеин 20 mg
Морков на прах 25 mg
Рутин 25 mg
Смес от антоцианини 15 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Natural Factors Eye Factors Formula 260 мг 90 капсули

  • Производител: Natural Factors
  • Код на продукта: 4635
  • Наличност: В наличност
28.00 лв
Бърза поръчка