Natural Factors Evening Primrose Oil 500 мг 90 капсули23511
Natural Factors Evening Primrose Oil 500 мг 90 капсули
39.00 лв
product header
Natural Factors Evening Primrose Oil 500 мг 90 капсули2351

В продължение на стотици години, маслото от вечерна иглика е било  използвано  като средство за облекчаване на симптомите, свързани с менопаузата и предменструалния синдром-схващания, топли вълни, болезненост в гърдите, напрегнатост и честа смяна на настроенията. Извършвани са многобройни изследвания на растението, благодарение на които в наши дни вече са известни и други полезни свойства на това уникално растение, което често е наричано “кралски лек за всичко“. Предлагаме Ви да се възползвате от полезните свойства на този природен дар, чрез продукта Evening Primrose Oil (Вечерна Иглика Масло) на Natural Factors! Съдържа най-чистата и стабилизирана форма на масло от вечерна иглика на българския пазар! То е изцяло натурално, студено пресовано, извлечено при ниска температура, без използването на опасни разтворители като хексан! Студеното пресоване запазва всички важни хранителни компоненти на маслото. Продуктът не съдържа органични остатъци, примеси и консерванти!

Действие на продукта:

  • Богат източник на полезни мастни киселини
  • Поддържа и регулира  хормоналния баланс
  • Има противовъзпалителен ефект
  • Защитава сърдечно-съдовата система
  • Осигурява антиоксидантна защита


Вечерната иглика е диво растение с много красиви  слънчеви цветове. От неговите семена по специална технология, наречена студено пресоване,  се извлича хранително масло. Това масло е наистина уникално, поради факта че  е едно от малкото масла, който съдържат голямо количество гама-линоленова киселина GLA. Също така, маслото от вечерна иглика във Вечерна Иглика Масло е богат източник на омега-6 ненаситени мастни киселини, които както знаете са изключително важни  за здравето. Тези есенциални мастни киселини са от решаващо значение за образуването на важни простагландини, които регулират и поддържат жизненоважни функции в тялото.

Маслото от вечерна  иглика се отличава със  силно противовъзпалително действие, тъй като  контролира освобождаването на левкотриените, които принуждават  имунната система да атакува тялото. Ето защо, продукта Вечерна Иглика Масло може да е наистина полезен за хората, страдащи от хронични възпаления, като ревматоидния артрит например. Маслото от вечерна иглика има невероятно положителен ефект върху цялостното здравословно състояние на организма. Тъй като притежава свойството да понижава кръвното налягане и холестерола, както и риска от образуване на тромби, маслото от вечерна иглика  намалява риска от сърдечно-съдови заболявания

Маслото от  вечерна иглика в Вечерна Иглика Масло е полезно и за жените, защото облекчава симптомите свързани с менопаузата, както и предменструалните симптоми. Също така, вече е известно  че  маслото  съдържа и антиоксиданти, които защитават организма от болести като диабет, неврологични проблеми, свързани с диабет, високо кръвно налягане, затлъстяване, и много други. Продукта Evening Primrose Oil (Вечерна Иглика Масло) е отлично средство да подобрите здравословното си състояние, без отрицателни ефекти.

Начин на употреба: Да се приемат от 4 до 6 софтгел капсули дневно.

Код: 2351

Разфасовка: 90 софтгел капсули

Състав:

natural-factors-vecherna-iglika--mg--soft-sf

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 90
Съставки
Вечерна иглика 500 mg
Гама линоленова киселина 50 mg
Калории 5
Калории от мазнини 5
Мазнини 0.5 g
Омега 6 Мастни киселини 375 mg
Полиненаситени мазнини 0.5 g
Цис-линолова киселина 325 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Natural Factors Evening Primrose Oil 500 мг 90 капсули

  • Производител: Natural Factors
  • Код на продукта: 2351
  • Наличност: В наличност
39.00 лв
Бърза поръчка