Natural Factors Coenzyme Q10 200 мг 60 дражета207221
Natural Factors Coenzyme Q10 200 мг 60 дражета
77.99 лв
product header
Natural Factors Coenzyme Q10 200 мг 60 дражета20722

CoQ10 е една от най-популярните добавки в света. Малко хора обаче не знаят, колко полезни могат да бъдат продуктите, съдържащи този важен коензим. Ако страдате от липса на енергия и тонус, може би е време да опитате продукта Coenzyme Q10 (Коензим Q10), произведен от  Natural Factors. Съдържа високо концентриран коензим Q10! 100% чист и натурален! Естествено ферментирал! Не съдържа консерванти, изкуствени оцветители и аромати!CoQ10 има действието на мощен антиоксидант, който ще забави процесите на стареене и ще Ви даде прилив на енергия и тонус. Защо е необходим допълнителен прием на  коензим Q10? Защото с течение на годините количеството му във вашето тяло намалява, а нито един хранителен режим не може да ги възстанови.

Действие на продукта:

  • Осигурява енергия и младост за вашите клетки
  • Повишава вашия тонус
  • Действа като мощен антиоксидант
  • Забавя процеса на стареене
  • Грижи се за сърдечно-съдовата Ви система


Коензим Q10 е основен компонент на всяка ваша  клетка. Той осигурява енергия за нормалното протичане на всички жизненоважни за  организма Ви  процеси, и затова е желателно да го приемате  под формата на хранителна добавка. С възрастта количеството коензим Q10 в клетките намалява и при повечето хора над 35-40 г. вече е налице  недостиг, който обикновено предизвиква   липса на енергия, лесна уморяемост, понижен жизнен тонус, кървене на венците, спадане на либидото. Недостигът на коензима  е свързан както с процеса на стареене, така и с появата на сърдечносъдови проблеми.

Коензим Q 10 има една много важна способност.Той е мощен антиоксидант, който е изключително необходим на вашето тяло. Всички знаят, че антиоксидантите се борят със свободните радикали в тялото. Тези съединения   са вредни отпадъчни продукти от различни метаболитни процеси. Свободните радикали увреждат ДНК, мембраните на клетките, и дори могат да причинят клетъчна смърт. Освен това, свободните радикали ускоряват процеса на стареене и причиняват редица здравословни проблеми, като сърдечно-съдови заболявания и рак. Антиоксидантите, какъвто е Коензим Q 10, неутрализират вредното действие на свободните радикали и предотвратяват някои от щетите, които могат да Ви нанесат те.

Коензим  Q10  подпомага  клетките да произвеждат субстанция, известна като  аденозин трифосфат. Аденозин трифосфатът е от ключово значение за всички клетки в тялото Ви, защото именно той  ги снабдява с нужната енергия.  Този коензим предпазва клетките от увреждане, а също така съдейства за укрепване на имунната система. Coenzyme Q10 (Коензим Q10) е продукт, който ще забави процесите на стареене и ще Ви даде допълнителен прилив на енергия и тонус.

Начин на употреба: По 1 драже дневно, за предпочитане с храна.

Код: 20722

Разфасовка: 60 дражета

Състав:

 

Съдържание: (в 1 капс.) дн.доза:
Коензим Q10 (микроорганизми) 200 mg 200 mg


Други съставки: Масло от оризови трици, софтгел капсула

(желатин, глицерин, пречистена вода, рожков).

Не съдържа изкуствени консерванти, оцветители или подсладители; млечни продукти, царевица, нишесте, пшеница.

 

Дозировка
Доза 1 драже
Дози в опаковка 60
Съставки
Коензим Q10 200 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Natural Factors Coenzyme Q10 200 мг 60 дражета

  • Производител: Natural Factors
  • Код на продукта: 20722
  • Наличност: В наличност
77.99 лв
Бърза поръчка