Natural Factors Cod Liver Oil 1100 мг 90 софтгел капсули10201
Natural Factors Cod Liver Oil 1100 мг 90 софтгел капсули
25.00 лв
product header
Natural Factors Cod Liver Oil 1100 мг 90 софтгел капсули1020

Храната която приемате ежедневно, не Ви  осигурява достатъчно омега-3, омега-6 и омега-9 мастни киселини, а те са изключително важни за поддържане на добро здравословно състояние. Можете да си набавите тези важни мазнини, чрез приема на подходяща хранителна добавка. Маслото от черен дроб на треска е един от най-богатите източници. Предлагаме Ви да опитате Cod Liver Oil (Масло от Черен Дроб на Треска) от Natural Factors. Продукта е не само ефективен източник на добри мазнини-известните Омега-3 мастни киселини EPA и DHA, но тя е, също така, естествено обогатена с витамин А и витамин D.

Действие на продукта:

  • Подобрява функциите на сърцето и мозъка
  • Подпомага здравето на очите
  • Облекчава различни възпаления
  • Стимулира имунитета
  • Силно антиоксидантно действие

Продукта съдържа масло от черен дроб на треска, което е отлично средство за понижаване на нивата на лошия холестерол в кръвта, което пък предпазва от сърдечно-съдови заболявания. Полезното действие на този продукт, не се ограничава само до това. От приема на маслото могат да се възползват и хората, страдащи от заболявания на костите и ставите, заболявания на очите, заболявания на кожата и лигавиците. Маслото от черен дроб на треска също така е силен имуностимулатор и както казахме, може да се прилага при профилактиката на сърдечно-съдовата система, тъй като намалява холестерола и затлъстяването.

Маслото от черен дроб на треска е богат източник на есенциалните  мастни кисели омега-3, които поддържат доброто здраве като цяло. DHA е една от тези мастни киселини. Тя насърчава и поддържа нормалното  функциониране на нервната система, и дори може да лекува леки депресивни състояния. EPА е също омега-3 мастна киселина с ключово значение. Тя подобрява здравето на сърдечно-съдовата система, и осигурява нормалното функциониране на сърцето. Тази мастна киселина също така има силно противовъзпалително действие, в резултат  на което  може да облекчава артритните възпаления.

Маслото от черен дроб на треска, което Cod Liver Oil (Масло от Черен Дроб на Треска) Ви осигурява, съдържа витамините А и Д. Те са изключително важни за здравето на зъбите, а също така имат благоприятен ефект върху състоянието  на очите и костите. Витамин А поддържа целостта на клетъчната мембрана, а също така и здравето на очите. Витамин Д пък, осигурява пълноценното усвояване на калций, а и намалява  високото кръвно налягане, поддържайки го в нормални граници.

Начин на употреба: За деца над 6 месеца и възрастни -по 1 капсула на ден. Децата могат да приемат само екстракта във вътрешността на капсулата , за да се избегне задавяне или задушаване.

Разфасовка: 90 софтгел капсули

Съставки: В 1 капс.: Дн. доза:
Черен дроб на треска масло  /Gadus Morhua/ от коeто: 1100 mg 1100 mg
Витамин А /палмитат/   756 µg RAE 756 µg RAE
Витамин D3 /холекалциферол/   5 µg   5 µg  
Напишете отзив
    Лош           Добър

Natural Factors Cod Liver Oil 1100 мг 90 софтгел капсули

  • Производител: Natural Factors
  • Код на продукта: 1020
  • Наличност: В наличност
25.00 лв
Бърза поръчка