Natural Factors Chromium GTF 200 мкг 90 таблетки16321
Natural Factors Chromium GTF 200 мкг 90 таблетки
17.00 лв
product header
Natural Factors Chromium GTF 200 мкг 90 таблетки1632

Хромът е един от важните за здравето микроелементи. Ето защо, той е незаменим елемент от диетата. За този минерал се знае, че увеличава  чувствителността на тъканите към инсулина, което играе роля в регулирането и поддържането стабилни нива на кръвната захар, както и на инсулина.

Вижте още:

Минералът  взема активно  участие при производството на енергия, изгарянето на подкожните мазнини и качването на мускулна маса. Ето защо, хромът е високо ценен, не само от хората желаещи да отслабнат, но и от спортистите. По принцип, колкото и да се стремим да се храним балансирано и здравословно, може да се каже че е почти невъзможно да си осигурим адекватни количества от този важен минерал.

Тривалентния хром в продукта Chromium GTF (Хром GTF) на Natural Factors е добре усвоима форма на хром. Минерала участва в съединение, известно като глюкозо-толерантен фактор (GTF),необходимо за правилната дейност на инсулина. Бивайки основен компонент на GTF, хромът поддържа нормални нивата на кръвна захар и подобрява функционирането на инсулина. Установено е, че хромът повлиява благоприятно здравето както при високи, така и при ниски нива на кръвна захар.

Действие на продукта:

  • Намалява и регулира апетита
  • Понижава и нормализира нивата на кръвната захар
  • Увеличава инсулиновата чувствителност
  • Подпомага изгарянето на излишните мазнини
  • Подобрява метаболизма на въглехидратите
  • Понижава холестерола в кръвта


Хрома взема участие и е от ключово значение, за производството на инсулин във вашето тяло. Този минерал понижава и поддържа в нормални граници не само нивата на кръвната захар, но и на холестерола. Нещо повече-дефицита на този важен минерал, може да доведе до  завишаване  на триглицеридите и холестерола в кръвта Ви, което пък от своя страна може да причини атеросклероза, поява на умора и неправилна обмяна  на аминокиселините. Хром пиколината осигурява синтезата на  мазнините  и протеините и подобрява въглехидратния метаболизъм. Минерала е пряко свързан с инсулина-хормон, чиято роля е да поддържа нормални  нива на кръвната захар в тялото. Хрома увеличава действието на инсулина и освен това улеснява  усвояването на глюкозата.

Минерала хром също така е незаменим при  производството на енергия и подпомага в редуцирането  на мазнините. Той помага да се редуцира телесното тегло,  а благодарение на него,  на мястото на изгорените излишни мазнини се изгражда мускул. Намаляването на излишните подкожни  мазнини и увеличаването на чистата мускулна маса са ефектите на хром пиколинат, от които може да се възползват бодибилдърите и атлетите. Също така, хрома е важен за профилактиката заболявания като диабет и атеросклероза. С приема на Chromium GTF (Хром GTF) Вие си гарантирате адекватна доставка и максимално усвояване на минерала хром.

Начин на употреба: По 1 таблетка дневно.

Код: 1632

Разфасовка: 90 таблетки

Състав:

 

Съдържание в 1 таблетка дн. доза
 Хром (HVP**хелат) 200 µg 200 µg

 

 

 

 

 

Дозировка
Доза 1 таблетка
Дози в опаковка 90
Съставки
Хром 200 µg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Natural Factors Chromium GTF 200 мкг 90 таблетки

  • Производител: Natural Factors
  • Код на продукта: 1632
  • Наличност: В наличност
17.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359