Natural Factors CherryRich 500 мг 90 софтгел капсули45251
Natural Factors CherryRich 500 мг 90 софтгел капсули
49.00 лв
product header
Natural Factors CherryRich 500 мг 90 софтгел капсули4525

Антиоксидантите са едни от най-важните борци  срещу увреждането  на клетките, причинено от свободните радикали, което води до  различни заболявания. Ако искате да подобрите здравето си, чрез силен атниоксидант, вземете продукта CherryRich (Череша Концентрат) на Natural Factors-натурален суплемент, който съдържа чист екстракт череша. Изключително богат на антиоксиданти, този екстракт прави Череша Концентрат продукт, който ще повлияе благотворно на здравословното Ви състояние. Черешата и екстракта от нея, са били използвани векове наред, заради техните лечебни свойства. Череша Концентрат е хранителна добавка, която може да се определи, като отлично средство за борба със свободните радикали.

Действие на продукта:

  • Мощна антиоксидантна защита
  • Противовъзпалителен ефект
  • Подобрява сърдечната дейност
  • Стимулира имунната система


Черешата е плод, изключително богат на флавоноиди, калциеви соли, калий, лигнини и танини. Това са вещества, които са силни антиоксиданти, заради които този плод се нарежда на едно от първите места по полезни свойства за организма. Едно от тези полезни свойства, е способността на черешата, да премахва възпалителни състояния в цялото тяло. Също така, екстракта от череша в този продукт може да помогне за различни състояния свързани със отговора на имунната система срещу дразнители.

Зачервявания, топлина и възпаления-това са състояния, които черешата успешно лекува. Много проведени изследвания доказват, че  съединенията  в тези плодове, могат да Ви помогнат за облекчаване на болката, причинена от много различни форми на артрит или подагра. Като най-честа причина за подаграта се смята пикочната киселина. Екстрактът от череша ще помогне за нейното намаляване. Също така, Череша Концентрат е суплемент, който може да Ви предпази от инфаркт, защото черната череша има свойството да подобрява сърдечната дейност.

Като цяло, екстрактът от череша е ефективен антиоксидант. Изследванията показват, че антиоксидантните  свойства на екстракта от  череша,  са едни от най-високите сред  плодоветете  и зеленчуците-до 5 пъти по-високи от тези, които се намират в дини, пъпеши или моркови. Ето защо, CherryRich (Череша Концентрат)  е продукт, който може да стимулира имунната Ви система, като по този начин ще повиши устойчивостта Ви към различни заболявания.

Начин на употреба: По 1 капсула , 2-3 пъти дневно, с храна.

Код: 4525

Разфасовка: 90 софтгел капсули

Състав:

 

Съдържание: в 1 капс. дн. доза
Череша  плод концентрация 36:1  екстракт CherryRich® 500 mg 1500 mg
Витамин С (калциев аскорбат) 100 mg 300 mg


Други съставки: Желатин, магнезиев стеарат.Съдържа изцяло натурални съставкиотклонения в цвета на капсулата са възможни.

Не съдържа: изкуствени оцветители, изкуствени аромати, царевица,млечни продукти, глутен, консерванти, сол, соя, захар, пшеница, мая.

 

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 90
Съставки
Витамин С 100 mg
Череша плод 500 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Natural Factors CherryRich 500 мг 90 софтгел капсули

  • Производител: Natural Factors
  • Код на продукта: 4525
  • Наличност: В наличност
49.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359