Natural Factors Calcuim & Magnesium+Vitamin D 376 мг 90 капсули16251
Natural Factors Calcuim & Magnesium+Vitamin D 376 мг 90 капсули
26.00 лв
product header
Natural Factors Calcuim & Magnesium+Vitamin D 376 мг 90 капсули1625

Минералите представляват ключов фактор за осигуряване на нормалното функциониране на вашето тяло. Забързаното ежедневие, стресът и физическото натоварване, са само една част от причините за повишаване на нуждите на организма от минерали.Обикновено, вашето тяло си набавя нужните минерали чрез подходяща храна, но понякога само това не е достатъчно. Калция и магнезия са минерали, които са от изключително важно значение за организма. Те обикновено се споменават и използват  заедно, защото  в повечето случаи функционират взаимно допълвайки се. Калцият е най-широко разпространеният минерал в човешкото тяло. Неговото значение за правилното функциониране на организма е огромно. Магнезият е елемент, който помага на калций, за да се абсорбира в тялото. Calcuim & Magnesium+Vitamin D (Калций & Магнезий+Витамин Д) на Natural Factors е продукт, който ще Ви осигури тези ценни минерали заедно с витамин Д.

Действие на продукта:

  • Поддържа здравината на костите и зъбите
  • Повишава енергийните нива в тялото
  • Профилактика на сърдечно-съдовите заболявания
  • Предпазва от фрактури и остеопороза
  • Подпомага имунната система

Повечето от Вас знаят, че калцият е необходим за здрави кости и зъби, но може би не  знаете, че този минерал е важен и за поддържане функцията на сърцето, нервите, мускулите и други системи на тялото. Също като калция, и магнезия  допринася за подсилване структурата на костите и зъбите , но също така е много важен минерал за  сърцето, мускулите и бъбреците. Неговите най-важни задачи са, активирането на ензими, които допринасят за производството на енергия, както и регулиране нивата на калция. Калций & Магнезий+Витамин Д помага за поддържането на здрави кости и зъби и помага за предотвратяване на остеопорозата.

Продукта също  помага  за намаляване на високото кръвно налягане и играе важна роля за облекчаване на ПМС.Тази калциево-магнезиева  формула, съдейства  за поддържането на стабилен метаболизъм.  Взети заедно, магнезият и калцият в продукта подкрепят взаимно  усвояването и използването си. Оптималното съотношение между двата минерала, прави продукта лесен за усвояване, без неприятните стомашно-чревни реакции, често срещащи се, когато се комбинират калций и магнезий.

Витамин D3 е изключително важен за поддържане здравината на костите, а също така и на зъбите. Този витамин се синтезира в бъбреците, а основната му функция е да регулира съдържанието   на калций и фосфати в кръвта, като осигурява здравословната минерализация, растеж и ремоделиране на костите. Витамин D3 в състава на Calcuim & Magnesium+Vitamin D (Калций & Магнезий+Витамин Д) работи синергично с калция, като  спомага за неговата абсорбация и правилно използване от тялото.

Начин на употреба: По 1 -2 капсули дневно, няколко часа преди или след приема на други лекарства.

Разфасовка: 90 капсули

Други съставки: Желатинова капсула (желатин, пречистена вода, титанов диоксид), микрокристална целулоза, растителен магнезиев стеарат (лубрикант).

Съставки: В 1 капс.: Дн. доза:
Калций (карбонат) 250 mg 500 mg
Магнезий (оксид)  125 mg  250 mg
Витамин Д3 (холекалциферол)  2.5 mcg 5 mcg

Не съдържа: Изкуствени консерванти, оцветители и подсладители, царевица, млечни продукти, нишесте, пшеница или мая.

Напишете отзив
    Лош           Добър

Natural Factors Calcuim & Magnesium+Vitamin D 376 мг 90 капсули

  • Производител: Natural Factors
  • Код на продукта: 1625
  • Наличност: В наличност
26.00 лв
Бърза поръчка