Natural Factors Bromelain 500 мг 90 капсули17351
Natural Factors Bromelain 500 мг 90 капсули
43.00 лв
product header
Natural Factors Bromelain 500 мг 90 капсули1735

Ензимите са естествени вещества, изградени основно от протеини, и са с изключително важно значение за нормалното функциониране на цялото тяло. Именно ензимите са тези, които работят постоянно, за да  Ви поддържат живи. Във всеки един момент в тялото Ви има няколко милиона работещи ензима, които му позволяват да извършва такива сложни задачи като дишане, четене, чуване, говорене. Bromelain (Бромелаин)на Natural Factors е хранителна добавка, която Ви осигурява един от най-биоактивните ензими-Бромелаин. Той представлява естествен ензим, който отговаря за подобряването на усвояването на протеините. Допълнителният прием на продукта Бромелаин е желателен, за да се постигне максимален ефект и да се поддържат оптимални нива на бромелаин в организма.

Характеристики на продукта:

  • Има противовъзпалителни свойства
  • Стимулира имунната система
  • Подпомага усвояването на протеините


Бромелаинът е всъщност смесица от ензими и се съдържа единствено в ананасите. Той разгражда протеините в човешкото тяло и наред с това ни носи редица полезни свойства. На първо място, трябва да отбележим, че  бромелаина изпълнява силно имуностимулиращо действие. Той подсилва имунната система като увеличава броя на белите кръвни телца.Бромелаинът  също така има  противовъзпалителен  ефект, а и показва и добри резултати при неутрализирането на инфекции.

Той регулира отоците и ускорява възстановяване не само при прорезни рани и ожулвания, но и при ухапвания от насекоми. Ензимите в бромелаина редуцират възпалението на кожните рани, ухапвания от насекоми или ужилвания, и също така съкращават периода на възстановяване.Друга функция на бромелаина е почистване на кръвоносните съдове от полепнали по стените им липопротеини. В това си свойство облекчава съществуващи разширени вени и се явява предпазна мярка за появата на такива, а също и на подагра.

Основната функция на бромелаина е да катализира смилането/разграждането на белтъците, в кръвния поток и тъканите. Той регулира храносмилането и подобрява цалостното състояние на храносмилателната система, като може да облекчи изострения колит. Продукта Bromelain (Бромелаин) може да се използва при следоперативна терапия, а също така спомага заздравяването на рани. Помага и при артритни състояния, тъй като облекчава възпаленията на ставите и има болкоуспокояващо действие.

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула до 3 пъти дневно, по време на хранене.

Код: 1735

Разфасовка: 90 капсули

Състав:

 

Съдържание: (в 1 капс.): дн.доза:
Бромелаин (Ananas comosus) (стебло)   
всеки грам от екстра силния Бромелаин съдържа: 1000 GDU и 1500 MCU ензимна активност
500 mg 1500 mg


Други съставки: Желатинова капсула (желатин, пречистена вода), растителен магнезиев стеарат (лубрикант).

Не съдържа: Изкуствени консерванти, оцветители и подсладители, царевица, млечни продукти, нишесте, пшеница или мая.

 

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 90
Съставки
Бромелаин 500 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Natural Factors Bromelain 500 мг 90 капсули

  • Производител: Natural Factors
  • Код на продукта: 1735
  • Наличност: В наличност
43.00 лв
Бърза поръчка