Natural Factors Betaine HCl 500 мг 90 капсули17201
Natural Factors Betaine HCl 500 мг 90 капсули
29.00 лв
product header
Natural Factors Betaine HCl 500 мг 90 капсули1720

Някои отрицателни фактори като  стрес, преработени храни, антиациди, нестероидни противовъзпалителни средства, възпаление и автоимунитет  причиняват   ниска концентрация на стомашната киселина. Без нормалната стомашна киселина,  е невъзможно  усвояването на хранителните вещества като В12, желязо, мед, цинк, фолиева киселина и калций. Вашата имунна система непрекъснато ще се бори с патогени, които стомаха е трябвало да убие и никога няма да се отърве от болезнени стомашни проблеми. Представяме Ви Betaine HCl  (Бетаин Хидрохлорид)-специална хранителна добавка, която  съдържа Бетаин Хидрохлорид. Бетаин хидрохлорид на канадската компания Natural Factors, е получен от цвекло. Приемът на продукта води до увеличаване на стомашната киселина, подобряване на храносмилането и стимулиране секрецията на панкреатични ензими.

Действие на продукта:

  • Повишава отделянето на стомашна киселина
  • Подобрява храносмилането
  • Стимулира секрецията на панкреатични ензими


Бетаин хидрохлоридът  представлява N-триметилова форма на аминокиселината глицин, с химичен състав наподобяващ  този на холина.Бетаинът се образува в тялото от холин и се среща в храни като спанак, пшеница и захарно цвекло. Хидрохлорната киселина се намира  естествено в стомаха (в стомашната киселина), като участва в  разграждането на  протеините и предпазва храносмилателния тракт от опасни бактерии. Бетаин Хидрохлорид е суплемент, който съдържа солна киселина -  изключително важна за образуването на ензима пепсин (ензим, който подпомага разграждането на протеините). Солната киселина също така  нормализира нивата на бактериите и процесите на ферментация в стомаха.

Пониженото количество стомашна киселина причинява нарушения в микрофлората на стомаха и развитие на бактериални и паразитни инфекции. Състоянието е известно като хипохлорхидрия, а типичните симптоми биват стомашни киселини, запек, тежест и подуване на стомаха, лош дъх, газове, кожни обриви, акне и др. Бетаин хидрохлорид изпълнява функциите на естествена стомашна киселина в подкрепа на нормалното храносмилане. Приемът на продукта Betaine HCl (Бетаин Хидрохлорид) се препоръчва при дефицит на солна киселина в стомашния сок. Бетаин хидрохлорид доставя на организма хидрохлорна киселина-естествена стомашна киселина, която поддържа нормалното състояние на стомаха. Бетаин хидрохлорид предпазва храносмилателния тракт от нашествието на бактерии, спомага за разграждането на протеините и допринася за детоксикацията на тялото.

Начин на употреба: Приемайте по 2 капсули 3 пъти дневно, по време на хранене.

Код: 1720

Разфасовка: 90 капсули

Състав:

 

Съдържание: (в 1 капс.): дн.доза:
Бетаин хидрохлорид 500 mg 3000 mg
Сминдух (семена) 100 mg 600 mg


Други съставки: Вегетарианска капсула, растителен магнезиев стеарат (лубрикант), силициев диоксид

Не съдържа: Изкуствени консерванти, оцветители и подсладители, царевица, млечни продукти, нишесте, пшеница или

 

Дозировка
Доза 2 капсули
Дози в опаковка 45
Съставки
Бетаин хидрохлорид 500 mg
Сминдух (семена) 100 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Natural Factors Betaine HCl 500 мг 90 капсули

  • Производител: Natural Factors
  • Код на продукта: 1720
  • Наличност: В наличност
29.00 лв
Бърза поръчка